Ιερώνυμος Βισκαδουράκης: Μοιάζει καταπληκτικά στον μπαμπά του, Θανάση!
Gossip Cam

Ιερώνυμος Βισκαδουράκης: Μοιάζει καταπληκτικά στον μπαμπά του, Θανάση!

Η μεγάλη αδυναμία του ηθοποιού Θανάση Βισκαδουράκη είναι ο μοναχογιός του Ιερώνυμος τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Κατερίνα Γιώτα

Ο μικρός ήρθε στον κόσμο το 2016, σχεδόν έναν χρόνο μετά το γάμο του ζευγαριού και σκόρπισε στην οικογένεια την απόλυτη ευτυχία.

Από τότε, ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει αφοσιωθεί στον πιο όμορφο αλλά και απαιτητικό ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα για τον μικρό Ιερώνυμο ο οποίος αισίως έφτασε επτά ετών και είναι το καμάρι τόσο του μπαμπά όσο και της μαμάς του.

Προσφάτως, ο μικρούλης δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί ο μπαμπάς του. Ο λόγος για το έργο «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» που ανεβαίνει στο Θέατρο Μικρό Χορν και συγκεντρώνει πλέον πολύ κόσμο μιας και πρόκειται για ένα κλασικό έργο, δοσμένο μάλιστα από σπουδαίες ερμηνείες επί σκηνής. Μαζί με τον Θανάση Βισκαδουράκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και η Καλλιρόη Μυριαγκού.

Ο Ιερώνυμος έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα που έβλεπε τον μπαμπά του επί σκηνής και φυσικά ήταν ο πρώτος που έτρεξε στα καμαρίνια μαζί με τη μαμά του στον Θανάση Βισκαδουράκη για να του δώσει το πιο γλυκό φιλί.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω για να διαπιστώσετε και εσείς πόσο πολύ μοιάζουν μπαμπάς και γιος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved