Night out για τους celebrities: Το opening Μαργαρίτη-Μαραγκόζη & η λαμπερή θεατρική πρεμιέρα

Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα για την παράσταση The Doctor και opening για Μαργαρίτη-Μαραγκόζη

Gossip Cam

Night out για τους celebrities: Το opening Μαργαρίτη-Μαραγκόζη & η λαμπερή θεατρική πρεμιέρα

Βραδινές εξόδους έκαναν τις προηγούμενες μέρες μερικοί από τους πιο λαμπερούς celebs αλλά είχαν και πολλούς λόγους για να βγουν έξω και να διασκεδάσουν.

Ένας από αυτούς τους λόγους ήταν η πρεμιέρα του σχήματος Γιώργου Μαργαρίτη και Χριστίνας Μαραγκόζη που δίνουν τη δική τους πρόταση για διασκέδαση στο νυχτερινό κέντρο Γραμμές Live. Οι δύο καλλιτέχνες μαζί με την Τραϊάνα Ανανία και αρκετούς ακόμα σημαντικούς μουσικούς χάρισαν στο κοινό μία πολύ όμορφη βραδιά στο opening τους, ερμηνεύοντας παλιές αγαπημένες λαϊκές επιτυχίες.

Είχαμε όμως και θεατρική πρεμιέρα στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Ευαγγελάτου για την παράσταση The Doctor όπου έδωσαν το παρών σημαντικοί άνθρωποι των γραμμάτων και των Τεχνών. Ανάμεσά τους η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, ο Πάνος Σκουρολιάκος, ο Λευτέρης Γιοβανίδης, η Ρούλα Πατεράκη αλλά και η Λίνα Μενδώνη.

Όλα πήγαν υπέροχα στην πρεμιέρα και μετά το τέλος της όλοι έσπευσαν να συγχαρούν τους συντελεστές και κυρίως τους πρωταγωνιστές για τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Καταχειροκροτήθηκε για τον ρόλο της Καθηγήτριας Ρουθ Γουλφ η Στεφανία Γουλιώτη όπως βέβαια και ο Ιερέας Νίκος Χατζόπουλος. Τον θίασο απαρτίζουν οι Αμαλία Νίνου, Κίττυ Παϊταζόγλου, Μαριάννα Δημητρίου, Ζωή Ρηγοπούλου, Aurora Marion, Λευτέρης Πολυχρόνης, Νίκη Σερέτη, Σταύρος Καλλιγάς, Αλίκη Ανδρειωμένου.

Δείτε στην γκάλερι φωτογραφίες και από τα δύο events...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved