Εντυπωσιακές εμφανίσεις: Το μπλέιζερ της Μαλέσκου και το λευκό φόρεμα της Ναυσικάς
Gossip Cam

Εντυπωσιακές εμφανίσεις: Το μπλέιζερ της Μαλέσκου και το λευκό φόρεμα της Ναυσικάς

Για πρωινή βόλτα στα μαγαζιά εντοπίσαμε την Ιωάννα Μαλέσκου ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εντυπωσίασε με το λευκό σταυρωτό, με βαθύ σκίσιμο φόρεμά της σε βραδινή της έξοδο! 

Αυτές τις μέρες ο φωτογραφικός φακός δεν σταμάτησε να απαθανατίζει επώνυμες παρουσίες σε εξόδους τους είτε το πρωί είτε το βράδυ και αυτές τις μέρες πράγματι είδαμε εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ανάμεσά τους αυτές της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου που ήταν εξίσου εντυπωσιακές και σικ.

Η όμορφη παρουσιάστρια δείχνει να έχει επιμονή με το κλασικό που θεωρεί σταθερή αξία και έτσι, σε πρόσφατη βόλτα της στα μαγαζιά στην Εκάλη, κοντά στο σπίτι της, εμφανίστηκε με ένα υπέροχο κλασικό σταυρωτό μπλέιζερ που έκανε τη διαφορά στο όλο outfit της.

Μπορεί για κάποιες κυρίες ένα τέτοιο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα είναι μίας άλλης εποχής, όχι όμως και για την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία θέλει πάντα να έχει στην ντουλάπα της τέτοιου είδους κλασικά «κομμάτια».

Όσο για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, επέλεξε για βραδινή της έξοδο ένα λευκό σταυρωτό φόρεμα με χρυσά κουμπιά το οποίο είχε συνδυάσει με υπέροχα σανδάλια που έδιναν άλλο αέρα στην όλη εμφάνισή της. Το βαθύ σκίσιμο στο πλάι αναδείκνυε τα υπέροχα και μακριά πόδια της με την ίδια να μοιάζει μεγάλη αυτοπεποίθηση με το συγκεκριμένο outfit.

Δείτε φωτογραφίες των δύο κυριών στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved