Gossip Cam

Αγκαλίτσες και φιλάκια στα νερά της Κύθνου

Για τον γάμο της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη ταξίδεψαν στο όμορφο νησί της Κύθνου και βρήκαν και την ευκαιρία να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας την μίνι απόδρασή τους από την Αθήνα.

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιώργο Μπόγρη που βρέθηκαν από την Παρασκευή το πρωί στην Κύθνο και επισκέφτηκαν αρκετές από τις παραλίες του νησιού χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τη ζέστη και τη θάλασσα. Στην καλύτερή του φάση το ζευγάρι δεν σταματούσε να χαμογελάει. Περνάνε καλά μαζί και φαίνεται. Το Gossip-tv τους πέτυχε την ημέρα της αναχώρησής τους από το γραφικό κυκλαδίτικο νησί να λιάζονται στην παραλία Επισκοπή, την μόνη οργανωμένη και μια από τις πιο κοντινές στο λιμάνι. Στην παρέα τους και ο Νίκος Οικονόμου με την Όλγα Λαφαζάνη, οι οποίοι όμως προτίμησαν να μην βουτήξουν και να μείνουν στην σκιά σε αντίθεση με τους φίλους τους που δεν έμειναν εκτός θάλασσας.

Πρώτος δοκίμασε το νερό ο Γιώργος Μπόγρης που χαλαρά συζητούσε και το σκεφτόταν να μπει η να μην πει. Πιο τολμηρή η Έλλη Κοκκίνου, τον πλησίασε και σε χρόνο μηδέν βούτηξε και άρχισε να κολυμπάει προς τα ανοιχτά. Την ώρα που τελικά βούτηξε και ο Γιώργος Μπόγρης, εκείνη επέστρεφε προς την ακτή. Όταν έφτασαν ο ένας κοντά στον άλλο άρχισαν οι αγκαλίτσες και οι τρυφερότητες. Αδιαφορώντας για τα βλέμματα συνέχισαν να πειράζονται και βγήκαν γελώντας σχεδόν μαζί στην παραλία για μπόλικη ηλιοθεραπεία.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved