Ελένη Πετρουλάκη: Αχώριστη με την Άννα - Μαρία της!
Gossip Cam

Ελένη Πετρουλάκη: Αχώριστη με την Άννα - Μαρία της!

Την έχει μυήσει για τα καλά τη μεγάλη της κόρη στο τι σημαίνει "να είσαι fitness" η Ελένη Πετρουλάκη!

Η γυμνάστρια - επιχειρηματίας λατρεύει όλη την έννοια της υγιεινής ζωής και έτσι έχει μεγαλώσει και τα παιδιά της.

Η πιτσιρίκα διακρίνεται όπου παίρνει μέρος με μεγάλη επιτυχία. Η 10χρονη Άννα Μαρία Ίβιτς πέρυσι τερμάτισε πρώτη στους ετήσιους σχολικούς αγώνες ταχύτητας ανώμαλου δρόμου 600 μέτρων που διοργάνωσε το Κολλέγιο Αθηνών Ψυχικού, στο οποίο φοιτά. Μαμά και μπαμπάς είχαν δηλώσει τότε «περήφανοι γονείς» για τις επιδόσεις του παιδιού τους, που είναι πρωταθλήτρια και ξεχωρίζει –μεταξύ άλλων– στο τρέξιμο, στο σκι, στο κολύμπι...

Λίγες μέρες πριν στη Γλυφάδα ο φακός του You «είδε» την Ελένη μαζί με την κόρη της μετά από την προπόνηση. Η Άννα-Μαρία, που έχει γίνει σωστή δεσποινίς, ήταν μαζί με τη συμμαθήτριά της Βασιλική και τη μαμά της Χριστίνα Ασημακοπούλου.

Η γυναικοπαρέα μετά από τόσες εξουθενωτικές ώρες άσκησης κατευθύνθηκε στα cafés της περιοχής για ηρεμία και χαλάρωση, ενώ η Ελένη Πετρουλάκη σχολίαζε σε όλους όσοι τη χαιρετούσαν και της μιλούσαν για τη μικρή, πόσο καμαρώνει για το κοριτσάκι της... «Είμαι υπερήφανη για όλα τα παιδιά μου και πρώτα απ’ όλα για την Άννα-Μαρία που είναι η μεγαλύτερη», απαντούσε η γυμνάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved