Ντορέττα Παπαδημητρίου-'Αλεξ Φραντζολίνι: Βόλτα στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα
Gossip Cam

Ντορέττα Παπαδημητρίου-'Αλεξ Φραντζολίνι: Βόλτα στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα

Τον έρωτα βρήκε ξανά η Ντορέττα Παπαδημητρίου, τους τελευταίους μήνες. Ο φωτογραφικός φακός του Hello την απαθανάτισε με τον σύντροφό της στο κέντρο της Αθήνας!

Αν και αποφεύγει όσο μπορεί τις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια του «Καλημερούδια» (Mega) εντοπίστηκε με τον 36χρονο 'Αλεξ Φραντζολίνι στην οδό Βουκουρεστίου, να απολαμβάνουν τις βιτρίνες και τη στολισμένη Αθήνα...

Ο νέος της σύντροφος είναι ιταλικής καταγωγής και εργάζεται ως αρχιτεκτονάςindustrial designer με σπουδές στο Μιλάνο και το Λονδίνο. Έχει την ίδια ηλικία με την Ντορέττα και λατρεύει όπως και η σύντροφός του τον αθλητισμό.

«Η Ντορέττα και ο Άλεξ είχαν γνωριστεί πριν από αρκετό καιρό, αλλά μόλις τους τελευταίους μήνες, ήρθαν πιο κοντά. Μάλιστα, χάρη στη διακριτική τους στάση, κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι τώρα, τη σχέση τους κρυφή ακόμη κι από κοντινά τους πρόσωπα» λέει πρόσωπο από το κοντινό τους περιβάλλον.

Κι έτσι, τα φετινά Χριστούγεννα, η παρουσιάστρια, εκτός από τους γιους της, τον 10χρονο Διονύση και τον 9χρονο Φίλιππο, θα έχει και τον σύντροφό της στο πλευρό της.

Η ίδια είχε δηλώσει στο People «Ακόμα και πριν γίνω γνωστή μέσα από τη δουλειά μου, δεν ήμουν ποτέ διαχυτική δημοσίως. Δε μου άρεσε να με βλέπει ο κόσμος σε προσωπικές στιγμές».

ΠΗΓΗ: HELLO – ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved