Μαρία: Πηγή δύναμης για Βοσκόπουλο-Γκερέκου στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν
Gossip Cam

Μαρία: Πηγή δύναμης για Βοσκόπουλο-Γκερέκου στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν

Η συντροφιά της κόρης της είναι ό,τι χρειαζόταν περισσότερο το διάστημα μετά τον χαμό του πολυαγαπημένου της πατέρα, η Άντζελα Γκερέκου. Επίσης η Μαρία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πατέρα της, Tόλη Βοσκόπουλου, ειδικά μετά τα όσα έχει περάσει...

Η 14χρονη Μαρία Βοσκοπούλου είναι ίδια με τη μαμά της γι' αυτό και η φυσική της ομορφιά ξεχωρίζει από τώρα. Τώρα μάλιστα, που η πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει χάσει και τα περιττά κιλά της, μοιάζουν ακόμη περισσότερο!

Η Άντζελα και η Μαρία είναι πραγματικά αχώριστες. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, ήταν συνεισητή απόφαση να απόσχει από την πολιτική σκηνή για να αφιερωθεί στην οικογένειά της!

Η Μαρία είναι το φως στο σπιτικό της Άντζελας Γκερέκου και του Tόλη Βοσκόπουλου, καθώς, εκτός από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας, που είχει ο τραγουδιστής, δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη από την παλιά περιπέτεια με τις οφειλές του στο κράτος. Η ίδια η πρώην Υφυπουργός δήλωσε στο "JoinUs" στον Σκάι: "Το κράτος έχει δεσμέυσει όλη την περιουσία του Τόλη και τα πνευματικά του δικαιώματα. Κι αν βγάζει κάτι από τις εμφανίσεις που κάνει και για βιοποριστικούς λόγους, το κράτος παίρνει το μεγαλύτερο μερίδιο", ενώ πρόσθεσε: "Η ζωή μας έχει αλλάξει δραστικά με πολύ άδικο τρόπο. Λυπήθηκα πολύ γι' αυτό, γιατί δεν άξιζε στον Τόλη να ζει τέτοιες δυσκολίες".

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ απαθανάτισε μαμά και κόρη σε βόλτα τους στη Γλυφάδα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved