Το καυτό φιλί Σάκη - Κάτιας στο πάρτι των γενεθλίων του και η αποκάλυψη για την Κοκκίνου!
Gossip Cam

Το καυτό φιλί Σάκη - Κάτιας στο πάρτι των γενεθλίων του και η αποκάλυψη για την Κοκκίνου!

Με ένα πριβέ πάρτι στο μαγαζί που εμφανίζεται γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Σάκης Ρουβάς

Και τι πάρτι! Πραγματικά το "έκαψαν" το μαγαζί! Ο χώρος φυσικά ήταν "κλειστός" για το κοινό καθώς όλα είχαν οργανωθεί τέλεια προκειμένου ο δημοφιλής τραγουδιστής να απολαύσει ένα σούπερ πάρτι με τους φίλους και τους ανθρώπους που τον αγαπούν.

Μια εντυπωσιακή τούρτα με το Sakis γραμμένο πάνω της, ντραμς και την επιγραφή "King of Stage" περίμενε στην σκηνή τον Σάκη που ήταν πραγματικά σε μεγάλα κέφια το βράδυ αυτό. Τραγούδησε για τους καλεσμένους του, έσβησε τα κεράκια της τούρτας του έχοντας δίπλα του τη γυναίκα της ζωής του Κάτια Ζυγούλη με την οποία αντάλλαξαν κι ένα καυτό φιλί επί πίστας (wow) και στη συνέχεια on stage ανέβηκαν και οι φίλοι του τραγουδιστές, όπως η Ελλη Κοκκίνου που του αφιέρωσε την "Κοσμοθεωρία" της και όχι μόνο.

Την ώρα που η Έλλη κατέβηκε από την πίστα ο Σάκης πήρε το μικρόφωνο και είπε "Θέλω να πω μια ιστορία που δεν την ξέρουν πολλοί και θέλω πραγματικά να την πω. Όταν το 1997 πήγα να δώσω μια συναυλία στην Κύπρο, στην πράσινη γραμμή, που μας το είχαν ζητήσει τότε μαζί με έναν τούρκο τραγουδιστή, ζήτησα τότε από την μπάντα μου και διάφορους συνεργάτες να έρθουν μαζί μου για να κάνουμε αυτή τη συναυλία, η Έλλη ήταν η μόνη που ήρθε μαζί μου τότε και με στήριξε... Μετά από πολλά χρόνια, δικαιώθηκε... Ευχαριστώ πολύ Ελλάκι να είσαι καλά σε αγαπώ πολύ! Σ' ευχαριστώ" Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης και λίγο αργότερα ο Σάκης χόρεψε μέχρι και ζεϊμπέκικο το "Έμαθα πως είσαι μάγκας"! Και το πάρτι συνεχίστηκε στο ίδιο κλίμα ως αργά... Δείτε φωτογραφίες και βίντεο αποκλειστικά στο Gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved