Φτου σκόρδα να μην σας ματιάσουμε
Gossip Cam

Φτου σκόρδα να μην σας ματιάσουμε

Χαίρεσαι να τους βλέπεις. Και κούκλοι και ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι μετά από 12 ολόκληρα χρόνια που είναι μαζί.

Η Δήμητρα Κωστάκη και ο Ηλίας Τσιώλης για το μόνο πράγμα που τσακώνονται ever, όπως έχουν οι ίδιοι παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή τους είναι για τη χρήση κινητών και Tablet που κάνουν τα παιδιά τους.

Το πρώην σούπερ model είναι υπέρ, αφού πιστεύει οτι η τεχνολογία έχει μπει πια για τα καλά στη ζωή όλων μας, ακόμα και των παιδιών μας και ο Ηλίας Τσιώλης διαφωνεί με αυτό και θέλει να μπαίνουν κανόνες και αυστηρά όρια.

Γνωρίστηκαν σε μια παρέα κοινών φίλων και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Μόλις 2 χρόνια αργότερα ήρθε η πρόταση γάμου - που πιο ρομαντική δεν γίνεται- αφού εκείνος "έκλεισε" μια ολόκληρη παραλία σε ένα νησάκι έξω από την Αμοργό και έστησε εκεί ένα σούπερ ρομαντικό σκηνικό για να της προσφέρει το δαχτυλίδι που της είχε αγοράσει μήνες πριν στην Νέα Υόρκη και το κράταγε για αυτήν την σπέσιαλ στιγμή. Το ναι, ήταν δεδομένο και μάλιστα η επιστροφή του ζευγαριού από αυτό το ταξίδι βρήκε την Δήμητρα Κωστάκη να ανακαλύπτει την εγκυμοσύνη της!

Από τότε έχουν περάσει 9 ολόκληρα χρόνια αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει ανάμεσά τους. Ο φακός του Gossip-tv.gr τους πέτυχε στο Dames στην Γλυφάδα να απολαμβάνουν δείπνο για δύο. Κι εμείς απολαύσαμε την όμορφη εικόνα τους. Από τα πιο όμορφα ζευγάρια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved