Για πες, Σόφη, είναι αληθινοί οι κοιλιακοί σου;
Gossip Cam

Για πες, Σόφη, είναι αληθινοί οι κοιλιακοί σου;

Τι ήταν να συναντηθούν στην ίδια παραλία στη Μύκονο η Σόφη Πασχάλη με τη Σίσσυ Χρηστίδου, την Χριστίνα Κοντοβά και την Κατρίνα Τσάνταλη; Αρχίσαν οι απορίες. 

Λογικές εν μέρει, απορίες αφού η εντυπωσιακή Σόφη Πασχάλη λόγω της ενασχόλησής της με τη γυμναστική διαθέτει ένα εξαιρετικά καλογυμνασμένο σώμα που τραβάει όλα τα βλέμματα.

Επειδή όμως είναι ιδιαίτερα καλογυμνασμένο και αδύνατο, κάθε λεπτομέρεια φαίνεται πολύ ορατά. Και εννοούμε ένα εξόγκωμα που βρίσκεται στο πάνω μέρος του 6Pack της γνωστής γυμνάστριας. Αυτό είδε η Σίσσυ και τρελάθηκε.

Τη ζάλισε τη γυναίκα. Το έδειχνε, τη ρώταγε τι είναι, ακόμα και στις ξαπλώστρες που βρέθηκε όλη μαζί η κοριτσοπαρέα η συζήτηση έδινε κι έπαιρνε. Τέτοια περιέργεια πια; Σιγά... Αντί να συζητάτε για το απίστευτα μαυρισμένο και γυμνασμένο κορμί της και πως τα καταφέρνει και το διατηρεί έτσι αψεγάδιαστο. Που είμαστε σίγουροι πως θέλει πολύ κόπο και προσπάθεια. Εμείς πάντως στη θέση σας αυτό θα συζητάγαμε αφού ομολογούμε μια ζήλια μας πιάνει όταν τη βλέπουμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved