Χωριστά πάτε για μπάνιο ε;
Gossip Cam

Χωριστά πάτε για μπάνιο ε;

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και από αυτά που μετράνε πολλά χρόνια κοινής, ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής. 

Με τρία παιδιά στο σπίτι όμως, σίγουρα είναι δύσκολα να ξεκλέψουν χρόνο για διακοπές, ηλιοθεραπεία και μαύρισμα. Όχι, ο μπαμπάς. Ο μπαμπάς Θάνος Πετρέλης "το σκάει"¨αρκετά συχνά και κατεβαίνει στην παραλία στη Βάρκιζα για μπανάκι με τους φίλους του ή με τις δυο μεγαλύτερες κόρες του.

Έχει και εμφανίσεις εκτός Αθηνών, όλο και και ξεκλέβει χρόνο για λίγη χαλάρωση στην ξαπλώστρα. Η μαμά Σοφία Μοσχοπούλου, όμως δεν έχει τόσο χρόνο για την παραλία. Η μικρή κόρη του ζευγαριού δεν έχει ακόμα χρονίσει και έτσι η Σοφία αποφεύγει να κατεβαίνει για πολλές ώρες στη θάλασσα. Δεν κάνει κιόλας να μένει πολύ ώρα στον ήλιο το μωρό, ούτε και οι μικρές, να η διαφορά μαυρίσματος. Κατράμι ο Θάνος Πετρέλης, λευκή σχεδόν ακόμα η σύζυγος.

Οι δυο τους, κατάφεραν να αποδράσουν για ένα Σαββατοκύριακο στη Μύκονο και το καταευχαριστήθηκαν. Χρειάζεται και αυτό σε ένα ζευγάρι. Λίγος χρόνος για τους ίδιους. Και ο Θάνος με τη Σοφία, φαίνεται οτι έχουν βρει τη χρυσή τομή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved