Τους τσακώσαμε σε εμπορικό κέντρο πιασμένους χέρι-χέρι!
Gossip Cam

Τους τσακώσαμε σε εμπορικό κέντρο πιασμένους χέρι-χέρι!

Αυτό θα πει έρωτας! Αυτό θα πει αγάπη, κατανόηση, συμβίωση, οικογένεια! Γιατί όταν είσαι ευτυχισμένο ζευγάρι, περπατάς με το άλλο σου μισό για ψώνια και του κρατάς σφιχτά το χέρι. Το αγκαλιάζεις σαν να μην υπάρχει αύριο.

Και η εικόνα δύο ανθρώπων πολύ ερωτευμένων δεν μπορεί παρά να είναι πολύ γλυκιά. Όπως ακριβώς του ερωτευμένου ζευγαριού που ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Ο λόγος για τη Βούλα Παπαχρήστου, το χρυσό κορίτσι του στίβου και συγκεκριμένα του άλματος εις τριπλοόυν και τον σύζυγό της, τον πρώην ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χαριτωνίδη. Οι δυο τους, σε μία χαλαρή τους βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, έριξαν μία ματιά στις βιτρίνες, ψώνισαν, ήπιαν και τον καφέ τους.

Παντού ήταν αγκαλιασμένοι ή κρατούσαν τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο έρωτάς τους και όλα αυτά τα συναισθήματα που αρχικά τούς είχαν φέρει κοντά, όχι μόνο συνεχίζουν να υφίστανται αλλά είναι και πιο δυνατά από ποτέ.

Για την... ιστορία να πούμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2014 στο Δημαρχείο Αχαρνών, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους η οποία είναι και η μεγάλη τους αδυναμία.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη δημόσια έξοδό τους.

Πηγή φωτό: Papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved