Maria Menounos-Kevin Undergaro: To φωτογραφικό άλμπουμ του λαμπερού γάμου τους
Gossip Cam

Maria Menounos-Kevin Undergaro: To φωτογραφικό άλμπουμ του λαμπερού γάμου τους

Η Maria Menounos έκανε το όνειρό της πραγματικότητα! Να ζήσει αλά ελληνικά και στο χωριό που λατρεύει, την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της. 

Η διάσημη δημοσιογράφος και ο επί είκοσι χρόνια σύντροφός της Kevin Undergaro ο οποίος μάλιστα βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος και πήρε το όνομα Μιχάλης, προκειμένου να χαρίσει απλόχερα στη γυναίκα της ζωής του το όνειρό της, παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα, στις 17,00 στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στον Άκοβο Αρκαδίας, την ιδιαίτερη πατρίδα εκείνης.

Αμέσως μετά ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στην πλατεία του χωριού όπου όλα έμοιαζαν παραμυθένια.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με άμαξα και συνοδευόμενη απο άντρες ντυμένους με παραδοσιακές στολές. Η Μαρία είχε επιλέξει ένα πραγματικά παραμυθένιο και σε ρομαντικό ύφος νυφικό, πλούσιο και με πολύ μακριά ουρά, όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Στην εκκλησία την περίμενε ο άντρας της ζωής της μαζί με τους τέσσερις κουμπάρους της, τον Λέοντα Πατίτσα, τη Μαριέττα Χρουσαλά, τον Σωτήρη Κυρανάκο και και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Ο πατέρας της, Κώστας Μενούνος την παρέδωσε στον γαμπρό και μετά από ένα τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν βρέθηκαν μπροστά στο ιερό για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Στο γλέντι που ακολούθησε τα πάντα είχαν γεύση και μυρωδιά από Ελλάδα με τους καλεσμένους, ανάμεσά τους ο Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Αποστολία Ζώη, να απολαμβάνουν ένα υπέροχο βράδυ με πολύ χορό και ποτό, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο του ζευγαριού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved