Μαριέττα Χρουσαλά: Η βόλτα στη Γλυφάδα και τα παιχνίδια με τον γιο της!
Gossip Cam

Μαριέττα Χρουσαλά: Η βόλτα στη Γλυφάδα και τα παιχνίδια με τον γιο της!

Μϊα ξέγνοιαστη βόλτα στη Γλυφάδα έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά στο κέντρο της Γλυφάδας με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένειά της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, εθεάθη να απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τα τρία της παιδιά που είναι όλη της η ζωή.

Η μεγαλύτερη κόρη της, η Μάργκο, ο μεσαίος γιος της, ο Σπύρος και ο μόλις 10 μηνών βενιαμίν της οικογένειας Πατίτσα, απόλαυσαν τη λιακάδα του όμορφου πρωινού στην καρδιά των νοτίων προαστίων πριν καταλήξουν όλοι μαζί σε στέκι της περιοχής για να φάνε.

Εκεί, την προσοχή της μονοπώλησε ο μικρός της γιος, ο οποίος ήθελε παιχνίδια και αγκαλιές. Ως τρυφερή μανούλα, η Μαριέττα Χρουσαλά είχε τον μικρούλη της συνεχώς αγκαλίτσα, κάνοντάς του μορφασμούς που ήξερε πως θα τον κάνουν να γελάσει.

Κάπως έτσι, περνά τον χρόνο της η όμορφη παρουσιάστρια η οποία βάζει πρώτα και πάνω απ' όλα τα τρία της παιδιά, καθένα από τα οποία έχει τις δικές του ανάγκες και η ίδια φροντίζει να είναι τρυφερή μαζί τους και να τα καθοδηγεί όσο καλύτερα μπορεί για να μεγαλώνουν ισορροπημένα και ευτυχισμένα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την όμορφη οικογενειακή βόλτα...

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved