Με μία κόκκινη καρδιά για ψώνια στο Μαρούσι! (φωτό)
Gossip Cam

Με μία κόκκινη καρδιά για ψώνια στο Μαρούσι! (φωτό)

Όταν την παρακολουθεί κανείς στις δημόσιες εμφανίσεις της σε λαμπερά events, στην πασαρέλα ή στην τηλεόραση, βλέπει μία πανέμορφη γυναίκα που δικαίως έχει τον τίτλο του κορυφαίου τοπ μόντελ.

Όταν όμως την πετυχαίνει κανείς στον δρόμο εκείνη μοιάζει σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Καθόλου ντίβα, καθόλου δήθεν, καθόλου «φτιαγμένη» για να αναλάβει κάποιο ρόλο, όπως συνήθως προστάζει η δουλειά της ως μοντέλο ή η θέση της στην κριτική επιτροπή του Greece' s Next Top Model.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία βλέπει τις μετοχές της στην Ελλάδα να χτυπούν κόκκινο μιας και μέσα από το ριάλιτι μόδας, έγινε και ευρέως γνωστή, εθεάθη να κάνει τα ψώνια της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Φορώντας ένα τζιν παντελόνι, ένα απλό λευκό t-shirt και ένα εκκεντρικό μπουφάν με μία κατακόκκινη καρδιά στην πλάτη, χάζεψε στις βιτρίνες, ψώνισε κάποια πράγματα και περιηγήθηκε στα μαγαζιά, δείχνοντας πολύ ευδιάθετη.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί για να την απαθανατίσει στις πιο απλές αλλά συγχρόνως και πιο όμορφες πόζες της. Δείτε την παρακάτω...

Πηγή φωτό: Papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved