Gossip Cam

Χρήστος Ψωμόπουλος – Ρία Αντωνίου: Ποια καταγγελία; Μαζί και αγκαλιά σε Ρέμο- Βανδή

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος και η Ρία Αντωνίου διασκέδασαν μαζί  στο πρώτο τραπέζι πίστα στον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή.

Παρά την καταγγελία του μοντέλου εναντίον του για βιασμό και την διάψευση του επιχειρηματία το ζευγάρι (νυν τελικά και όχι πρώην, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες), βρέθηκε στο κέντρο Αθηνών Αρένα έχοντας προφανώς αφήσει πίσω τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα ανάμεσά τους και όσοι τους είδαν δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ούτε και ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος, που τους κοίταξε καλά καλά και όταν εντόπισε την Ρία στο πλευρό του Χρήστου Ψωμόπουλου αναφώνησε από την πίστα: «Εσείς οι δυο πάτε να με τρελάνετε»!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους τσάκωσε σε τρυφερά ενσταντανέ. Η βραδιά τους κύλησε με χάδια και πεταχτά φιλιά, με εκείνη να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική μαζί του, δείχνοντας σε όλους ότι έχουν αφήσει πίσω το πρόσφατο θερμό επεισόδιο ανάμεσά τους και το… «γιόρτασε»!

Μάλιστα, ο δικηγόρος του Χρήστου Ψωμόπουλου, o Θανάσης Πλεύρης επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Espresso σήμερα την άμβλυνση των αντιθέσεων ανάμεσα στους δύο συντρόφους. επισημαίνοντας όμως ότι η Ρία δεν έχει ακόμα αποσύρει τη μήνυση που κατέθεσε κατά του Ψωμόπουλου. Όπως εκτιμούν πηγές από το περιβάλλον και των δύο, πρόθεσή τους είναι να λήξει άμεσα το επεισόδιο, χωρίς να πάρει άλλες διαστάσεις και χωρίς να απασχολήσει περισσότερο τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης. Άλλωστε η πλευρά του επιχειρηματία δεν προέβη εν τέλει στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του μοντέλου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντία!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved