Μόλις μάθαμε ότι είναι ζευγάρι και άρχισαν και οι φωτογραφίες των παπαράτσι για τον έρωτά τους!
Gossip Cam

Μόλις μάθαμε ότι είναι ζευγάρι και άρχισαν και οι φωτογραφίες των παπαράτσι για τον έρωτά τους!

Είναι το νέο ζευγάρι του κόσμου της υποκριτικής στη χώρα μας και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι! 

Ο λόγος για τη Φιλίτσα Καλογεράκου και τον σύντροφό της Γιάννη Ζαραφωνίτη. Πρόκειται για έναν από τους πιο... φρέσκους έρωτες στον καλλιτεχνικό κόσμο και μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες έκαναν και την πρώτη τους κοινή εµφάνιση.

Οι δύο ηθοποιοί έδωσαν το «παρών» στην πρεµιέρα της παράστασης «Η ιστορία της Ελλάδας Αλλιώς» στο θέατρο «Χυτήριο», αλλά κινήθηκαν διακριτικά και χωρίς να δώσουν αφορµή για σχόλια στους παρευρισκόµενους. Και οι δύο προτιµούν να κρατούν χαµηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.

Η πρώτη φορά πάντως που απαθανατίστηκαν μαζί από τα φωτογραφικά φλας ήταν πριν όταν βρέθηκαν στο θέατρο Ριάλτο για να παρακολουθήσουν την παράσταση Shirley Valentine. Και τώρα έρχονται και οι πρώτες φωτογραφίες τους από τους παπαράτσι που τους απαθανάτισαν σε μία όμορφη χειμωνιάτικη βόλτα τους στο Κολωνάκι.

Το ζευγάρι απόλαυσε τον περίπατό του κρατώντας ο ένας τον άλλον από το χέρι ενώ σε κάποια στιγμή θέλησαν να απολαύσουν και έναν καφέ στη χειμωνιάτικη λιακάδα, σε γνωστό στέκι της περιοχής.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους...

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved