Αλέξης Γεωργούλης: Ένας... καμικάζι στο κέντρο της Αθήνας!
Gossip Cam

Αλέξης Γεωργούλης: Ένας... καμικάζι στο κέντρο της Αθήνας!

Ο Αλέξης Γεωργούλης μονοπωλεί μαζί με την υπόλοιπη παρέα του Υοur face sounds familiar τα κυριακάτικα βράδια μας. Τι κάνει όμως ο ίδιος τα πρωινά;

Όπως όλος ο κόσμος, λοιπόν, τα πρωινά τρέχει για να φέρει σε πέρας διάφορες δουλειές του. Όπως συνέβη πριν από μερικά πρωινά όταν ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο Κολωνάκι με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του.

Αν και με καταγωγή από τη Λάρισα, από τότε που ζει στην Αθήνα είναι παιδί του κέντρου. Έτσι, σπάνια χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του εκεί αυτοκίνητο αφού με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του δεν χρειάζεται να ψάχνει για πάρκινγκ. Όσοι είναι... μηχανόβιοι άλλωστε, γνωρίζουν ότι με τις... αιώνιες αγαπημένες τους, καταφέρνουν να τελειώσουν τις δουλειές τους στο κέντρο στον μισό χρόνο από αυτόν που απαιτείται όταν έχει κανείς αυτοκίνητο.

Ο Αλέξης, λοιπόν, πάρκαρε τη μηχανή του σε δρόμο πολύ κοντά στην πλατεία Κολωνακίου, και έφυγε για τις δουλειές του. Φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητος από τους περαστικούς, παρ’ όλο που το πρόσωπό του «κρυβόταν» καλά πίσω από τα σκουρόχρωμα γυαλιά του.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη βόλτα του ηθοποιού στην καρδιά του Κολωνακίου.

Πηγή φωτό: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved