Βόλτα για ψώνια γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού, με τον έρωτα της ζωής της, τον γιο της!
Gossip Cam

Βόλτα για ψώνια γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού, με τον έρωτα της ζωής της, τον γιο της!

Από τότε που απέκτησε το πρώτο της παιδί, η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει την ευτυχία της μητρότητας, τον ωραιότερο ρόλο που έχει αναλάβει ποτέ στη ζωή της!

Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου η οποία, μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην οικογένειά της, τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» και φυσικά την επιχειρηματική της δραστηριότητα με τα δικά της κοσμήματα.

Η ηθοποιός, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στην Κηφισιά να απολαμβάνει με τον σύζυγό τη Φίλιππο Μιχόπουλο και τον μικρό Μάξιμο τη βόλτα τους και φυσικά τα ψώνια τους.

Η Αθηνά είχε αφοσιωθεί στον μικρούλη που έχει τεράστια αδυναμία στη μητέρα του ενώ ο γνωστός επιχειρηματίας και ξενοδόχος ήταν ο... κουβαλητής της οικογένειας, όπως συμβαίνει πάντα για τους ευτυχισμένους μπαμπάδες.

Η οικογένεια Μιχόπουλου έδειξε να χαίρεται την κάθε στιγμή μαζί μιας και σπάνια καταφέρνουν να έχουν ελεύθερο χρόνο για αυτές τις όμορφες οικογενειακές στιγές. Όσο για τον μικρό Μάξιμο που σε λίγες ημέρες γίνεται ενός έτους, είναι ο μικρός πρίγκιπας του ζευγαριού που απολαμβάνει στην αγκαλιά του μπαμπά και της μαμάς την αγάπη και την τρυφερότητα.

Πηγή φωτό: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved