Ερωτευμένοι και αγκαλιασμένοι στα μπουζούκια! (pics)
Gossip Cam

Ερωτευμένοι και αγκαλιασμένοι στα μπουζούκια! (pics)

Δύο χρόνια μετά το πρώτο κοίταγμα, το πρώτο φτερούγισμα της καρδιάς, το ζευγάρι συνεχίζει να είναι ερωτευμένο, όπως εκείνον τον πρώτο καιρό της σχέσης του... 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και την αγαπημένη του Βάσω Μαζωνάκη, αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη.

Το ζευγάρι συγκατοικεί εδώ και λίγο καιρό σε ένα όμορφο σπίτι στη Βουλιαγμένη και μοιράζεται τα πάντα στην καθημερινότητά του.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και με κάθε δημόσια εμφάνισή τους, φροντίζουν να το καταστήσουν σαφές και στους γύρω τους. Όπως συνέβη πρόσφατα κατά την εμφάνισή τους στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο αδελφός της Βάσως, Γιώργος Μαζωνάκης.

Τα δύο αδέλφια είναι πολύ δεμένα και αυτόματα και ο Δημήτρης έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα στην καθημερινότητα του τραγουδιστή. Μοιάζουν να είναι σαν οικογένεια αφού μοιράζονται τα πάντα.

Το ζευγάρι, τη βραδιά της εξόδου του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, ήταν συνεχώς μαζί, εκείνος την είχε κλείσει στην αγκαλιά του και εκείνη έδειχνε να είναι το ίδιο τρυφερή μαζί του. Όταν κάποια στιγμή τούς πλησίασε ο Γιώργος Μαζωνάκης, τραγούδησε ένα αγαπημένο τους τραγούδι και φυσικά το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλασσε ματιές όλο νόημα. Και όλα αυτά, σχεδόν δύο χρόνια μετά τη σύναψη της σχέση τους που δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδό τους...

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved