Χριστίνα Μπόμπα: Τι έκανε λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο; (pics)
Gossip Cam

Χριστίνα Μπόμπα: Τι έκανε λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο; (pics)

Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να έφυγε πριν από λίγες ημέρες για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να πάει να συναντήσει τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, όμως λίγο πριν την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. 

Η όμορφη Χριστίνα, τώρα που βρίσκεται στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, στην αγκαλιά του καλού της, απολαμβάνει υπέροχα τοπία, ξεκούραση, ηρεμία, βουτιές στη θάλασσα και ηλιοθεραπεία, όμως λίγο πριν φύγει, έπρεπε να οργανωθεί και να ψωνίσει ό,τι χρειαζόταν για το ταξίδι της.

Άλλωστε, όπως έχει καταστήσει σαφές, θα παραμείνει για αρκετό καιρό στο πλευρό του Σάκη της ώστε να περάσουν μαζί το μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής εκείνου στον Άγιο Δομίνικο λόγω Survivor.

Η Χριστίνα λοιπόν βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνει ψώνια για όλα όσα θα χρειαζόταν για το διάστημα που θα λείπει μακριά από την Ελλάδα. Καλλυντικά, ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ, ήταν μέσα στο πρόγραμμα για να ψωνίσει πριν πάρει την πτήση της για να φύγει και να βρεθεί στην αγκαλιά του συζύγου της που επίσης την περίμενε πώς και πώς...

Πηγή: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved