Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές στη μέση του δρόμου για το ερωτευμένο ζευγάρι ηθοποιών! (pics)
Gossip Cam

Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές στη μέση του δρόμου για το ερωτευμένο ζευγάρι ηθοποιών! (pics)

Αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι συνεχίζουν οι δυο ηθοποιοί τους οποίους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός σε τρυφερά τετ α τετ σε κεντρικό σημείο στο Γκάζι! 

Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη οι οποίοι τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουν την ευτυχία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρ' όλο που η δουλειά τους, τούς έχει πάντα στο προσκήνιο.

Το ζευγάρι εθεάθη να φιλιέται στη μέση του δρόμου και να αγκαλιάζεται τρυφερά, απόδειξη ότι διανύει πολύ καλή περίοδο στη σχέση του η οποία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Η εκδρομή και αρχικά έγιναν φίλοι. Στην πορεία όμως διαπίστωσαν πως δεν ήταν μόνο η φιλία που τους ένωνε αλλά και μία ιδιαίτερη ερωτική χημεία στην οποία ενέδωσαν και τελικά έγιναν ζευγάρι. Ακολούθησε ένα διάστημα όπου συζούσαν στην Κύπρο αφού και οι δύο εργάζονταν εκεί, όμως και όταν επέστρεψαν συνέχισαν να μοιράζονται την ίδια στέγη αφού ήθελαν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο και την καθημερινότητά τους μαζί. Πλέον είναι αχώριστοι και πολύ ευτυχισμένοι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους...

Πηγή φωτό: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved