Λαμπερές κυρίες σε μια λαμπερή βραδιά
Gossip Cam

Λαμπερές κυρίες σε μια λαμπερή βραδιά

Η Όλγα Καραβερβέρη παρουσίασε τη νέα της συλλογή ρούχων και πλήθος επωνύμων έδωσε το "παρών".

Η σχεδιάστρια μόδας παρουσίασε την καινούργια της κολεξιόν και πολύς κόσμος έσπευσε να απολαύσει τις δημιουργίες της.

Μεταξύ αυτών η Ευγενία Μανωλίδου, με πολύ εντυπωσιακό στυλ και μαλλί, η Ράνια Θρασκιά , με πιο μίνιμαλ΄ενδυματολογική επιλογή, η Κατερίνα Κόκλα, με κίτρινο έντονο πανωφόρι, αλλά και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Όλοι απόλαυσαν τη βραδιά, τις δημιουργίες και την κοινή τους συνύπαρξη. Ήταν ευδιάθετοι και ΄χαρισαν χαμόγελα στον φακό.

«Μην μου μιλάς για κανόνες... όπου πάω, φτιάχνω εγώ τους κανόνες» τη ρήση της αείμνηστης ντίβας της Όπερας Μαρίας Κάλλας ενστερνίζεται η σχεδιάστρια Olga Karaververis και ξεπερνώντας τον εαυτό της παρουσιάζει μια συλλογή που “σπάει” τους κανόνες, εμπνευσμένη από την λάμψη και την υψηλή αισθητική των μεγάλων υψιφώνων της Όπερας. Η νέα εντυπωσιακή συλλογή της “OPERA DIVAS” Collection S/S 2019, παρουσιάστηκε στο Divani Caravel Hotel σηματοδοτώντας το φινάλε της 25ης Athens Χclusive Designers Week.

Τιμητική η παρουσία της διεθνούς φήμης σοπράνο κολορατούρα Βασιλικής Καραγιάννη, η οποία έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα Λυρικά θέατρα του κόσμου ερμηνεύοντας τους περισσότερους από τους πιο αντιπροσωπευτικούς ρόλους του λυρικού ρεπερτορίου. Η διάσημη υψίφωνος ερμήνευσε όλα τα μουσικά κομμάτια της βραδιάς, με τα οποία περπάτησαν τα μοντέλα, ενώ το φινάλε ήταν διθυραμβικό με το ενθουσιώδες κοινό να αποθεώνει την Όλγα Καραβερβέρη για τις δημιουργίες της και την διεθνούς φήμης σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη να κλείνει τη βραδιά με ένα ντουέτο μαζί με τον Γιώργο Ντάβλα που καταχειροκροτήθηκε!

Δείτε φωτογραφίες τους και τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Πηγή: NDP Photo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved