Δείτε τη λεπτομέρεια στην εμφάνιση της Καινούργιου που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό (photos)
Gossip Cam

Δείτε τη λεπτομέρεια στην εμφάνιση της Καινούργιου που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό (photos)

Η Κατερίνα Καινούργιου μαγνήτισε για άλλη μια φορά τα βλέμματα με το sex appeal της.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Open tv ταξίδεψε μέχρι την Πάτρα και βρέθηκε στο πάρτυ νυχτερινού μαγαζιού.

Η Κατερίνα επέλεξε να φορέσει ένα total black σύνολο, το οποίο ομολογουμένως τόνιζε τη θηλυκότητα και το sexiness που έχει και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν αποκαλυπτικό, κατάφερε να είναι sexy λόγω της ιδιαίτερης λεπτομέρειας που είχε στα πόδια.

Μπαίνοντας στον χώρο του «Navona Club di Oggi», το οποίο γιόρτασε τα 20α γενέθλιά του, όλοι γύρισαν να την κοιτάξουν, αφενός μεν επειδή είναι μια εντυπωσιακή παρουσία και αφετέρου γιατί παρά το γεγονός ότι το outfit στην αρχή είχε office διάθεση, όσο κατέβαινε το βλέμμα τα πράγματα άλλαζαν.

Το μαύρο της σακάκι και τα πιασμένα της μαλλιά συνέθεταν ένα ντύσιμο elegant αλλά το τελειώμα του φορέματος δημιουργούσε μια αίσθηση απόλυτου sexiness.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης της μόδας και παρακολουθεί με συνέπεια τις τάσεις, χωρίς ωστόσο να υιοθετεί ό, τι λανσάρεται, αλλά αντιθέτως τις προσαρμόζει στο δικό της γούστο, κι αν κρίνουμε από τη συγκεκριμένη εμφάνιση το κάνει με απόλυτη επιτυχία.

Το σύνολο της συμπλήρωσε με μια τσάντα σε απαλό ροζ τόνο, τσάντα που κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει στη συλλογή της, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω, χτένισμα που την κολακεύει πολύ!

Δείτε την εμφάνισή της στις παρακάτω φωτογραφίες και την λεπτομέρεια του ρούχου της που μας τρέλανε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved