Demy: Στο Μέγαρο μουσικής με τον αγαπημένο της!
Gossip Cam

Demy: Στο Μέγαρο μουσικής με τον αγαπημένο της!

Νέα έξοδος με τον αγαπημένο της.

Την πιο δημιουργική φάση της ζωής της βιώνει η Demy. Τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά τα πράγματα για εκείνη πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την απαθανάτισε μαζί με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου στο Μέγαρο Μουσικής. Χαλαροί, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι έδειχναν να απολαμβάνουν τη βραδιά ενώ η Demy ήταν πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Το ζευγάρι είναι στη φάση εκείνη που κάνει σχέδια γάμου, αφού έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, αυτό της συγκατοίκησης.

«Θεωρώ ότι το αποφασιστικό βήμα έχει γίνει ήδη από όταν αρχίσαμε να συζούμε, σχεδόν από την αρχή της σχέσης. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο σοβαρά, μοιράζεσαι προβλήματα, χαρές, την ίδια στέγη… αυτό δεν διαφέρει σε κάτι από το γάμο», είχε πει.

Η τραγουδίστρια μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πώς θέλει να είναι το νυφικό της.

«Δεν θέλω να είναι υπερπαραγωγή, γιατί όλο αυτό κουβαλάει κι ένα άγχος. Υποτίθεται πως η ημέρα του γάμου σου πρέπει να σου μείνει αξέχαστη, να περάσεις φανταστικά. Γι’ αυτό και θα ήθελα ο γάμος μου να είναι ξέγνοιαστος. Ιδανικά, να μη φοράω καν ψηλοτάκουνα. Παραλία, χαλαρά, ελαφρύ βάψιμο…».

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πρόσφατη έξοδο του ζευγαριού.

Πού ψηφίζω 2019: Μάθε με ένα κλικ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved