Διπλής σημασίας party για την Πολίτη – Η γιορτή του Σπυρόπουλου κι η υποψηφιότητά της (photos-video)
Gossip Cam

Διπλής σημασίας party για την Πολίτη – Η γιορτή του Σπυρόπουλου κι η υποψηφιότητά της (photos-video)

O Κώστας Σπυρόπουλος είχε την ονομαστική του εορτή και διοργανώθηκε ένα party με διπλό νόημα.

Πέραν από τη γιορτή του ηθοποιού, το εν λόγω event διοργανώθηκε και για την υποψηφιότητα της κοσμικογράφου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αθηναίων, με τον συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να ευχηθεί στον ηθοποιό για τη γιορτή του, όπως η Ναταλία Δραγούμη, ο Πέτρος Κωστόπουλος ο Τζώνη Καλημέρης με τη σύντροφό του Χριστίνα Κοντοβά, ο Άρης Καβατζίκης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μετά της συζύγου του και πολλοί άλλοι.

Το κλίμα ήταν απόλυτα εορταστικό, με όλους τους καλεσμένους του ζευγαριού να περνούν μια όμορφη βραδιά σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Η διάθεση του Κώστα Σπυρόπουλου ήταν στα ύψη, αφού έκανε πλάκα με τους φίλους του που βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν αλλά και η Χριστίνα ήταν ευδιάθετη, φροντίζοντας όλοι να διασκεδάσουν και να περάσουν ωραίες στιγμές. Μάλιστα, μετά τις 00.30 έκανε την εμφάνισή της και η Μιμή Ντενίση.

Η Χριστίνα Πολίτη αποφάσισε να κατέβει στον πολιτικό στίβο στο πλευρό του Παύλου Γερουλάνου, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε αναρτήσει ένα κείμενο, κοινοποιώντας τους λόγους για τους οποίος προέβη σε αυτήν την απόφαση.

«Είμαι βέρα και υπερήφανη Αθηναία. Από γονείς Αθηναίους. Είμαι μητέρα δύο αγοριών. Η δική μου μητέρα κάθε απόγευμα κάνει το γύρο της Ακρόπολης και ταΐζει αδέσποτα. Εργάζομαι χρόνια στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Περιοδικά ,τηλεόραση και διαδίκτυο.

Είχα πάντα την τάση να βλέπω και να αναμεταδίδω τη θετική πλευρά της ζωής και να απαθανατίζω είτε με φωτογραφίες είτε με γραπτά μου τα καλύτερα σημεία της πόλης μας. Μπορώ να κλείσω τα μάτια μου και να περπατήσω νοερά στην πανέμορφη Αθήνα των παιδικών χρόνων και της εφηβείας μου.

Με ρώτησαν πρόσφατα τι είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό με τη λέξη Αθήνα. Δεν ήταν το πλούσιο φως του ήλιου αλλά το γκρι χρώμα της εγκατάλειψης. Λατρεύω την Αθήνα μας με πάθος και δεν θέλω πια να είμαι ένας απλός σχολιαστής και παρατηρητής αυτής της τριτοκοσμικής πορείας προς τη μιζέρια που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια . Θέλω να συμμετέχω ενεργά , σαν πολίτης- συμπαρασύροντας και άλλους πολίτες- αφού το λέει και το όνομά μου.. στην αναγέννησή της.

Ονειρεύομαι μία Αθήνα καθαρή, φωτεινή, ασφαλή και λειτουργική. Με αισθητική, πεζοδρόμια, πάρκα, διαβάσεις και γειτονιές όπως σε αντίστοιχες Ευρωπαϊκές πόλεις. Μία Αθήνα ανθρώπινη αντάξια της ιστορίας της και της παράδοσής της. Στη ζωή μου έχω μάθει πως με θετική διάθεση, επιμονή και συνεργασία τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Αθήνα ζαφειρόπετρα της γης το δαχτυλίδι…», έγραψε η ίδια.

Το gossip-tv παρευρέθηκε στο party και εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ενώ παράλληλα καταγράψαμε αποκλειστικό βίντεο από την βραδιά.

Αποκλειστικό βίντεο από τη βραδιά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved