Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο (photos)
Gossip Cam

Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο (photos)

Την πρώτη της βόλτα έκανε η Τζένη Μπαλατσινού ούσα πλέον παντρεμένη.

Εκείνη κι ο Βασίλης Κικίλιας δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή 16 Ιουνίου στον Λυκαβηττό σε μια όμορφη τελετή. Μάλιστα, την παρουσιάστρια συνόδευσε στην εκκλησία ο γιος της Μάξιμος, μια εικόνα πολύ συγκινητική.

Λίγες λοιπόν ημέρες μετά τον γάμο της, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τζένη στην περιοχή του Κολωνακίου. Η ίδια βγήκε για αγορές μόνη, ενώ ήταν ντυμένη σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση με ένα χρωματιστό φόρεμα και μαλλιά ελαφρώς πιασμένα.

Το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους στην προσωπική της ζωή.

Ο γάμος της τράβηξε, όπως ήταν αναμενόμενο, τα φώτα της δημοσιότητας και κυριάρχησε στα media, ενώ έγινε σαφώς talk of the town.

Μετά το μυστήριο η Τζένη κοινοποίησε φωτογραφία στο Instagram από τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, στην οποία φαίνεται ο υποψήφιος βουλευτής να κρατά στην αγκαλιά του τη σύζυγό του κι εκείνη να τον κοιτάζει με λατρεία. Μάλιστα έγραψε «Σ'αγαπώ» στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Στο ακόλουθο φωτογραφικό άλμπουμ η Τζένη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved