Βγήκαν ΤΑ κορμιά στην παραλία! Οι six-pack του Σάκη και το καυτό μπικίνι της Μπόμπα! (photos)
Gossip Cam

Βγήκαν ΤΑ κορμιά στην παραλία! Οι six-pack του Σάκη και το καυτό μπικίνι της Μπόμπα! (photos)

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μακριά από την Ελλάδα λόγω του Survivor, βρίσκονται στη Μύκονο και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι που κλείνει έναν χρόνο γάμου την 1η Σεπτεμβρίου δείχνει να διανύει την πιο όμορφη περίοδο του έρωτά του απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές στο νησί των Ανέμων.

Όπως σας ενημερώσαμε και προσφάτως, οι δυο τους συναντήθηκαν στο νησί και με τον Acun Ilicali, εργοδότη του Σάκη με τον οποίο απόλαυσαν θαλάσσιες βόλτες με σκάφος αλλά και βραδιές με όμορφες κουβέντες σε ξεχωριστά ρεστοράν του νησιού.

Το ζευγάρι, εθεάθη και στην παραλία να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και φυσικά είχε γίνει το επίκεντρο αφού ποιος μπορεί να πάρει τα μάτια του από την πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα και ποια μπορεί να αγνοήσει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του παρουσιαστή.

Οι δυο τους πάντως, δεν έδειξαν να ασχολούνται με τα εκατοντάδες μάτια που είχαν καρφωθεί πάνω τους αλλά απολάμβαναν τη βόλτα τους, πιασμένοι χέρι-χέρι στην αμμουδιά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved