Ποιους είδαμε στα στενά της Μυκόνου το weekend; (photos)
Gossip Cam

Ποιους είδαμε στα στενά της Μυκόνου το weekend; (photos)

H Μύκονος είναι αναμφισβήτητα από τους πιο hot προορισμούς του καλοκαιριού κι έτσι πλήθος Ελλήνων και ξένων celebrities την τιμούν με συνέπεια.

Αυτό συνέβη και αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς τα Ματογιάννια είχαν για ακόμη μια φορά την τιμητική τους, αφού τα περπάτησαν επώνυμα πέλματα.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, in fashion ladies έκαναν τις βόλτες τους στα σοκάκια και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Το στυλ των κυριών ήταν διαφορετικό μεν καλαίσθητο δε κι έτσι επειδή μας έχει πιάσει καλοκαιρινό mood βάζουμε καλές βαθμολογίες.

Η Έλενα Γαλύφα έκανε τη βόλτα της μέσα στο μαύρο μακρύ και διαφανές φόρεμά της, ενώ από μέσα φαινόταν το ολόσωμο μαγιό της. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρα σανδάλια και τσάντα σε γήινους χρωματισμούς, ενώ τα μαλλιά της ήταν σε χαλαρό ύφος.

Η Νίνα Λοτσάρη από την άλλη επέλεξε ένα μίνι φόρεμα σε τιρκουάζ αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με μπεζ πλατφόρμες και μαύρο μικρό τσαντάκι, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω.

Τέλος, η Πηγή Δεβετζή κινήθηκε σε total white look και άκρως καλοκαιρινή διάθεση, ενώ οι πλατφόρμες κι εκείνης ήταν σε μπεζ χρωματικό τόνο!

Δείτε τις εν λόγω κυρίες στις ακόλουθες φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved