Ο... καπετάν Σάκης σε νέες θαλασσινές περιπέτειες, με Κάτια και παιδιά! (photos)
Gossip Cam

Ο... καπετάν Σάκης σε νέες θαλασσινές περιπέτειες, με Κάτια και παιδιά! (photos)

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη επέλεξαν φέτος την ήσυχη και όχι και τόσο κοσμοπολίτικη Σχοινούσα για τις οικογενειακές διακοπές τους, όμως ο τραγουδιστής δεν έμεινε για πολύ μακριά από το τιμόνι σκάφους!

Ένα γεμάτο και απολαυστικό καλοκαίρι είναι το φετινό για το λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι διακοπές τους είναι μοναδικές, αφού περνούν όμορφες στιγμές σε οικογενειακό κλίμα και με τα τέσσερα παιδιά τους να συμπληρώνουν γλυκά την ευτυχία τους.

Έχοντας βρεθεί στην αρχή του καλοκαιριού στην Ελούντα –μέρος όπου έγινε και η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού- αποφάσισαν να συνεχίσουν με επόμενο προορισμό τη Σχοινούσα.

Ένα νησί που ενδείκνυται για ήσυχες και οικογενειακές διακοπές. Ο Σάκης Ρουβάς, λοιπόν και σύσσωμη η οικογένειά του, έφτασαν στο πανέμορφο νησί και απόλαυσαν όμορφες στιγμές μακριά από όλους και όλα.

Όμως ο τραγουδιστής και ηθοποιός δεν κατάφερε να μείνει για πολύ μακριά από την περιπέτεια την οποία και... αναζήτησε πίσω από το τιμόνι ενός σκάφους με το οποίο και θέλησε να εξερευνήσει τις πιο απόμερες παραλίες της Σχοινούσας που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον... καπετάν Σάκη να δένει το σκάφος στο λιμανάκι, ενώ η Κάτια Ζυγούλη τον περίμενε υπομονετικά να τελειώσει για να συνεχίσουν την όμορφη ημέρα τους.

Στο ακόλουθο φωτογραφικό album ο Σάκης και η Κάτια όπως δεν τους έχετε ξαναδεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved