Γ. Θεοφάνους: Απίστευτο το πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες του! Στην παραλία με τη μαμά τους (PHOTOS)
Gossip Cam

Γ. Θεοφάνους: Απίστευτο το πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες του! Στην παραλία με τη μαμά τους (PHOTOS)

Από τότε που παντρεύτηκε τη σύζυγό του Βίλλυ, ο Γιώργος Θεοφάνους δείχνει να απολαμβάνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. 

Όντας πλέον πολύτεκνος μιας και έχει αποκτήσει έναν γιο με την Ευρυδίκη, τον Άγγελο και άλλα τρία παιδιά με τη σύζυγό του Βίλλυ, τον Εμμανουήλ, την Κύρα και την Ειρήνη Ευγενία, ο μουσικοσυνθέτης των επιτυχιών έχει αφοσιωθεί -εκτός από την τέχνη του, τη μουσική του- στην οικογένειά του που υπεραγαπά.

Προσφάτως, όμως, ο φωτογραφικός φακός δεν τον εντόπισε μαζί με τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του, δηλαδή, και τις κόρες του.

Οι τρεις κυρίες εθεάθησαν να απολαμβάνουν τις βουτιές τους σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες στα Κουφονήσια, με την ευτυχισμένη μαμά να παίζει συνεχώς με τις μικρές -που δεν φαντάζεστε πόσο έχουν μεγαλώσει- μέσα στο νερό.

Στα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα θα δείτε μαμά και κόρες να πειράζουν η μία την άλλη και να γελούν με την ψυχή τους απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Φυσικά, οι περισσότεροι από τους λουόμενους δεν πήραν τα μάτια τους πάνω από την Βίλλυ Θεοφάνους η οποία διαθέτει ένα απίστευτα καλλίγραμμο κορμί και είναι πολύ εντυπωσιακή παρουσία.

Όσο για τον Γιώργο Θεοφάνους, δεν ήταν μαζί τους αλλά σίγουρα τις έχει χαρεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε τόσο όμορφες στιγμές τους που και τον ίδιο τον γεμίζουν χαρά και ευτυχία.

Από την παρέα των κοριτσιών έλειπε και το άλλο αρσενικό της οικογένειας, ο γιος του ζευγαριού, ο Εμμανουήλ, ο οποίος προφανώς προτίμησε την παρέα του μπαμπά του. Έφηβος πια, δείχνει να βρίσκει περισσότερο ενδιαφέρον στην παρέα του μπαμπά παρά των κοριτσιών.

Δείτε paparazzi φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα Κουφονήσια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved