Αντώνης Ρέμος: Τρυφερές στιγμές με την Υβόννη και την κόρη τους, Ελένη, σε λούνα παρκ! (photos)
Gossip Cam

Αντώνης Ρέμος: Τρυφερές στιγμές με την Υβόννη και την κόρη τους, Ελένη, σε λούνα παρκ! (photos)

Μπορεί ο Αντώνης Ρέμος να είναι ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες της χώρας μας, όμως πάνω και πρώτα απ' όλα ο ίδιος βάζει τον ρόλο του πατέρα για την κόρη του Ελένη.

Είναι αλήθεια πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο τραγουδιστής δεν έχει την άνεση και τον χρόνο για να τον αφιερώνει στο κοριτσάκι του και τη σύζυγό του για λίγες ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Γι' αυτό και όποτε γίνεται αυτό, θέλει να το απολαμβάνει και φυσικά να το χαίρονται και οι γυναίκες της ζωής του που είναι η απόλυτη προτεραιότητά του.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο πριν από λίγο καιρό σε όμορφες τέτοιες στιγμές του με τα κορίτσια του σε λούνα παρκ στο Μαρούσι.

616377.jpg
Μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια

Ήθελε να δει την κορούλα του να χαίρεται παιχνίδια και ανέμελες στιγμές και βρέθηκε μαζί της και φυσικά με τη σύζυγό του Υβόννη στο Λούνα παρκ όπου πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο παιχνίδι και χαρά.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν άφησε στιγμή από κοντά του τη μικρή Ελένη η οποία έδειχνε να χαίρεται με τα παιχνίδια.

Στην παρέα τους ήταν και ο επιχειρηματίας Σάκης Νταντούλας αλλά και η κουμπάρα του ζευγαριού Παυλίνα Κωσταγιού με την κόρη της (ο Αντώνης Ρέμος έχει βαφτίσει τη μικρούλα η οποία είναι η καλύτερη φίλη της κόρης του Ελένης) και φυσικά το παιχνίδι για τα δύο κοριτσάκια απέκτησε περισσότερο νόημα.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery της οικογένειας του Αντώνη Ρέμου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved