Η ευτυχία τους δεν κρύβεται! Τα τρυφερά φιλιά στην παραλία και τα παιχνίδια στο νερό! (photos)
Gossip Cam

Η ευτυχία τους δεν κρύβεται! Τα τρυφερά φιλιά στην παραλία και τα παιχνίδια στο νερό! (photos)

Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ όμως το μόνο που δεν θέλουν είναι να «διαφημίζουν» τη σχέση τους και να μιλούν για τα προσωπικά τους δημόσια.

Προτιμούν να ζουν την ευτυχία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να χαίρονται την κάθε στιγμή που ζουν μαζί με πολύ έρωτα και όλα εκείνα τα δυνατά συναισθήματα που τους έχουν φέρει από την πρώτη στιγμή κοντά.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έναν χρόνο όμως τόσο εκείνη όσο και ο γοητευτικός σύντροφός της έχουν επιλέξει να προστατεύουν τη σχέση τους και να μην την εκθέτουν στα φωτογραφικά φλας.

Όσο μπορούν δηλαδή γιατί όλο και κάποιος φωτογραφικός φακός τους συναντά στις εξόδους τους ή στις εξορμήσεις τους σε παραλίες τώρα που είναι ακόμα καλοκαίρι.

Η τελευταία φορά ήταν σε μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Πάρου όπου πέρασαν τις διακοπές τους. Έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους εκεί, αδιαφορώντας για τα δεκάδες ζευγάρια μάτια που καρφώνονταν πάνω τους, κυρίως γιατί κάποιοι αναγνώριζαν ανάμεσά τους εκείνη.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr μάλιστα τούς απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές τους αλλά και σε παιχνίδια τους μέσα στο νερό.

Δείτε για ποιους πρόκειται αλλά και τις όμορφες στιγμές τους σε παραλία του όμορφου κυκλαδίτικου νησιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved