Τρυφερά φιλιά σε παραλία της Μυκόνου για το ερωτευμένο ζευγάρι! (photos)
Gossip Cam

Τρυφερά φιλιά σε παραλία της Μυκόνου για το ερωτευμένο ζευγάρι! (photos)

Παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένοι σχεδόν πέντε χρόνια και έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι, συνεχίζουν να είναι ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι. 

Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα φωτογραφικά στιγμιότυπά τους από τις τελευταίες ημέρες διακοπών τους στη Μύκονο όπου εκείνος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια και είναι αχώριστο. Μαζί στα καλά, μαζί και στα δύσκολα, όπως έχουν αποδείξει οι δυο τους οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2014 ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Εκείνη επιτυχημένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και μία από τις πιο κομψές και όμορφες παρουσίες της εγχώριας σόουμπιζ ενώ εκείνος ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης.

Η Μύκονος είναι το καταφύγιό τους, ειδικά τα καλοκαίρια που εκείνος αναγκάζεται να βρίσκεται εκεί λόγω δουλειάς. Εκείνη τον ακολουθεί με χαρά, για να χαρεί μαζί του και μαζί με το κοριτσάκι τους όμορφες στιγμές.

Δείτε παρακάτω για ποια ευτυχισμένη οικογένεια πρόκειται αλλά και την όμορφη ημέρα που πέρασαν σε παραλία του νησιού, μαζί με τη μικρή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved