Έχετε δει την Έλενα Ασημακοπούλου με μαγιό; Θα πάθετε πλάκα! (photos)
Gossip Cam

Έχετε δει την Έλενα Ασημακοπούλου με μαγιό; Θα πάθετε πλάκα! (photos)

Η Έλενα Ασημακοπούλου αναμφισβήτητα είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και φυσικά κάνει αισθητή την παρουσία της. Καταλαβαίνετε τι συνέβη όταν εμφανίστηκε σε παραλία της Μυκόνου με μαγιό

Η όμορφη ηθοποιός και γλυκιά μητέρα για την κόρη της Μαρία-Ροζάρια, εμφανίστηκε σε παραλία της Μυκόνου με ένα μαύρο εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό και έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να γυρίσουν προς το μέρος της μιας και ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Η Έλενα Ασημακοπούλου, φανερά ευδιάθετη και έχοντας μόνιμα στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της που είναι και η μεγάλη της αδυναμία, έδειξε να απολαμβάνει τις βουτιές της στην παραλία, αλλά και τα τρυφερά χάδια του συζύγου της Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος ήταν πολύ περιποιητικός με τις γυναίκες της ζωής του.

Η οικογένεια Τσιρίλο πέρασε μέρος των διακοπών της στη Μύκονο με τη μικρή Μαρία-Ροζάρια να χαίρεται κάθε στιγμή με τους γονείς της που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν περνούν τον χρόνο που θα ήθελαν μαζί της.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με την ηθοποιό και την κόρη τους, "έκλεισαν" τις φετινές διακοπές τους όπως ακριβώς το είχαν ονειρευτεί μιας και σύντομα μπαίνουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας με σχολεία, διαβάσματα και ένα σωρό υποχρεώσεις, όπως και όλη η Ελλάδα φυσικά. Επέστρεψαν όμως με γεμάτες μπαταρίες και με όρεξη για ακόμη έναν δημιουργικό χειμώνα.
Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους στη θάλασσα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved