Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες! (photos)
Gossip Cam

Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες! (photos)

Πρεμιέρα έκανε πριν από μερικά βράδια η παράσταση "Ο ένοικος" που ανεβαίνει στο θέατρο Αλκμήνη

Ως πρεμιέρα που ήταν, απ' αυτήν δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επώνυμοι φίλοι των πρωταγωνιστών που βρέθηκαν στο θέατρο για να αποθεώσουν τους πρωταγωνιστές.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό δράμα με τις καθημερινές τριβές αλλά και τις πικρές αλήθειες που κρύβει μια συγγενική σχέση.

Η μονότονη και συγχρόνως αστεία ζωή της Μαρίας και της Στέλλας μέσα από την καθημερινότητά τους καταγράφεται σε κάθε σκηνή του έργου.

Η ιστορία ξεκινάει με αφορμή τα γενέθλια του ενοίκου τους, Μάρκου.

Οι δύο γυναίκες - αδερφές, που δεν τα κατάφεραν στη ζωή τους, αρχίζουν να ξετυλίγουν το παρελθόν τους και να αλληλοσπαράζονται.

Η οικογένεια, τα βιώματα, οι παιδικές κόντρες αλλά και οι ξεχωριστές μα και τόσο ίδιες ζωές τους, γίνονται σκιές που τις καταδιώκουν αλλά και τις λυτρώνουν ταυτόχρονα.

Οι δυο αδερφές θα διανύσουν «χιλιόμετρα ζωής» μέσα σε μια νύχτα για να καταλήξουν να σπάσουν ένα απόστημα χρόνων, που πονά και τις δυο το ίδιο.

Η Άννα Παντζέλη και η Λίνα Μαρκάκη συνεχίζουν για 3η χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη να ενσαρκώνουν τους ρόλους της Μαρίας και της Στέλλας.

Από το πρωτότυπο έργο της Άννας Παντζέλη, οι δυο ερμηνεύτριες δίνουν χρώμα και νόημα στις λέξεις που πλέκονται στα χείλη τους για να θυμίσουν, να πονέσουν, να ενώσουν, να αυτοσαρκαστούν και να μοιραστούν συναισθήματα με το κοινό.

Στη λαμπερή πρεμιέρα του έργου το παρών έδωσαν ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα αλλά και ο Μάρκος Λεζές.

Δείτε στις παρακάτω gallery φωτογραφίες από τη λαμπερή πρεμιέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved