Ο Χατζηνικολάου όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Με casual ντύσιμο, καπελάκι και την Κρίστη του δίπλα του
Gossip Cam

Ο Χατζηνικολάου όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Με casual ντύσιμο, καπελάκι και την Κρίστη του δίπλα του

Έχουμε συνηθίσει τον Νίκο Χατζηνικολάου με αυστηρά κουστούμια και γραβάτες, όμως μακριά από τα τηλεοπτικά στούντιο των ειδήσεων, είναι απλός, ντύνεται κάζουαλ και κάνει και βόλτες με καπελάκι! 

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και εκδότης, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Tatoi club για να απολαύσει τον Στέφανο Τσιτσιπά σε αγώνα τένις.

Ένα άθλημα που ο ίδιος λατρεύει και μάλιστα στο παρελθόν έπαιζε πολύ συχνά, συμμετέχοντας σε σημαντικά τουρνουά. Όχι τώρα πως το έχει εγκαταλείψει, όμως οι υποχρεώσεις του είναι ιδιαιτέρως αυξημένες, οπότε δεν βρίσκει και τον χρόνο που θα ήθελε για να αφοσιωθεί λίγο παραπάνω σε αυτό.

Όμως, δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει λίγο χρόνο για να απολαύσει τον... μετρ του είδους και μεγάλη ελπίδα του αθλήματος για τη χώρα μας εν δράσει.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στις κερκίδες μαζί με τη σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη, ντυμένο κάζουαλ και πολύ απλό να απολαμβάνει τον αγώνα.

Συχνά, σε φάσεις του αγώνα χαμογελούσε ή συζητούσε με τη σύζυγό του την εξέλιξη και έδειξε να απολαμβάνει τις στιγμές του εκεί, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και έννοιες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved