Θέατρο Άλσος: Το ξέφρενο πάρτι μετά την τελευταία παράσταση και το γλέντι μέχρι το πρωί (pics)
Gossip Cam

Θέατρο Άλσος: Το ξέφρενο πάρτι μετά την τελευταία παράσταση και το γλέντι μέχρι το πρωί (pics)

Το δικό μας σινεμά: Αυλαία έριξε οριστικά η πιο επιτυχημένη παράσταση του φετινού καλοκαιριού που παιζόταν στο θέατρο Άλσος και οι συντελεστές της θέλησαν να γιορτάσουν για αυτή την τεράστια επιτυχία αλλά και για την αγάπη του κόσμου. 

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης λοιπόν, οι συντελεστές με πρώτους και καλύτερους τη Δέσποινα Βανδή, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τους συγγραφείς της παράστασης Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, αφού ευχαρίστησαν τους πάντες για την τόση αγάπη που δέχτηκαν μέσα από αυτή τη θεατρική δουλειά, πήραν το μικρόφωνο και άρχισαν να τραγουδούν αγαπημένες επιτυχίες του παρελθόντος αλλά και κομμάτια που είχαν συμπεριληφθεί στην παράσταση.

Φυσικά το κέφι άναψε για τα καλά, με όλους τους παρευρισκόμενους να το ρίχνουν στον χορό και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Highlight του πάρτι που στήθηκε στο φουαγιέ του ανακαινισμένου θεάτρου Άλσους η στιγμή που όλοι οι συντελεστές στήθηκαν γύρω από μία τούρτα που είχε την αφίσα της παράστασης και την έκοψαν, προσφέροντας ο ένας στον άλλον ευχές για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Το κέφι χτύπησε... κόκκινο με τη Δέσποινα Βανδή να ερμηνεύει παλιές αγαπημένες επιτυχίες από το πλούσιο ρεπερτόριό της, κάνοντας τους πάντες να διασκεδάζουν.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά και το ξέφρενο γλέντι που έστησαν οι καλλιτέχνες της παράστασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved