Το βαθύ ντεκολτέ και τα καυτά φιλιά με τον σύζυγό της σε κοινή θέα! (photos)
Gossip Cam

Το βαθύ ντεκολτέ και τα καυτά φιλιά με τον σύζυγό της σε κοινή θέα! (photos)

Είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ και προσφάτως έκανε και τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής μετά από επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση και το τραγούδι. 

Τώρα λοιπόν έχει αφοσιωθεί στη νέα αυτή πρόκληση, θέλοντας με κάθε τρόπο να πετύχει και σε αυτόν τον τομέα μετά την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε.

Ο σύζυγός της, για ακόμη μία φορά στάθηκε στο πλευρό της σε αυτή τη φάση της ζωής της ως φύλακας άγγελός της, κάνοντας ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τη στηρίξει. Όπως κάνει δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Μπορεί να είναι προσφάτως παντρεμένοι, όμως έχουν κοινή πορεία ως ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια.

Και εκείνη κάνει, όμως, το ίδιο για τον άντρα της, φροντίζοντας να τον συμβουλεύει όσο καλύτερα μπορεί για κάθε νέο του βήμα.

Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ όμως προτιμούν να μην πουλάνε την ευτυχία τους για χάρη εντυπωσιασμού και δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε πρόσφατα σε πρωινή τους βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Εκείνη φορούσε ένα υπέροχο ντεπιές που αναδείκνυε τις τέλειες καμπύλες της του οποίου όμως το πάνω μέρος είχε και βαθύ ντεκολτέ που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία.

Όμως, είναι ίσως από τις λίγες επώνυμες κυρίες που μπορούν να υποστηρίξουν ένα τέτοιο ντύσιμο. Όσο για τον σύζυγό της, ντυμένος και αυτός στην... πένα, έδειχνε πολύ χαρούμενος που έκαναν αυτή τη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μιας και λόγω φόρτου εργασίας και των δύο, δεν βρίσκουν χρόνο να κάνουν ως ζευγάρι αυτά που θα ήθελαν.

Δείτε στην απρακάτω gallery για ποιους πρόκειται αλλά και τα καυτά φιλιά που αντάλλαξαν σε κοινή θέα, την ώρα που απολάμβαναν το χυμό τους σε καφέ της Αθήνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved