Άρης Αργυρόπουλος: Έχετε δει τον δεύτερο γιο της Μαρίας Μπακοδήμου; Είναι ένας κούκλος! (photos)
Gossip Cam

Άρης Αργυρόπουλος: Έχετε δει τον δεύτερο γιο της Μαρίας Μπακοδήμου; Είναι ένας κούκλος! (photos)

Όταν είναι θέμα γονιδίων, τότε το παιδί δύο όμορφων και γοητευτικών ανθρώπων δεν μπορεί παρά να είναι πανέμορφο!

Πάντως, ο δεύτερος γιος του Δημήτρη Αργυρόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Άρης Αργυρόπουλος είναι ένας κούκλος! Όχι πως ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Νικήτας, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό ζει μόνιμα στην Αγγλία όπου σπουδάζει, δεν είναι όμορφος! Το αντίθετο αφού πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό νέο, με πολύ όμορφο πρόσωπο και γυμνασμένο κορμί.

Πού να δείτε όμως τον μικρότερο γιο του ζευγαριού, τον Άρη οποίος ζει με τη μητέρα του στην Αθήνα καθώς δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις μαθητικές του υποχρεώσεις.

Άγνωστο αν θα ακολουθήσει τον αδελφό του και την επιλογή του για σπουδές στο εξωτερικό, όμως προς το παρόν φροντίζει να... γοητεύει τα κορίτσια της χώρας μας!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε σε πρωινή βόλτα με τη μητέρα του στο κέντρο της Αθήνας και αν και αρχικά τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα πάνω στη γοητευτική παρουσιάστρια, λίγο αργότερα "καρφώθηκαν" πάνω στον νεαρό συνοδό της. Ο 17χρονος Άρης είναι η μεγάλη αδυναμία της μαμάς και του μπαμπά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον ξεχωρίζουν από τον μεγαλύτερο γιο τους.

Μαμά και γιος απόλαυσαν τον καφέ τους σε αγαπημένο τους στέκι και λίγο αργότερα έκαναν έναν μεγάλο περίπατο στα μαγαζιά, κάνοντας ψώνια και απολαμβάνοντας τη φθινοπωρινή λιακάδα.

Δείτε τους σε φωτογραφίες στην gallery κατά τη βόλτα τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved