Σπάνια βραδινή έξοδος συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη με τον σύντροφό της στο θέατρο (photos)
Gossip Cam

Σπάνια βραδινή έξοδος συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη με τον σύντροφό της στο θέατρο (photos)

Είχαμε καιρό να δούμε στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη με τον σύντροφό της σε βραδινή έξοδο και τελικά την έκανε για μία θεατρική πρεμιέρα. 

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Θέατρο Ριάλτο – «Πρώην Αλέκος Αλεξανδράκης» για να παρακολουθήσει το έργο «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του ΑΡΚΑ, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αγορά.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Νινιός, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Μάρα Δαρμουσλή, Κατερίνα Θεοχάρη, Δημήτρης Αγοράς και ο Τάσος Παλαντζίδης και τόσο η γνωστή δημοσιογράφος όσο και ο γοητευτικός σύντροφός της έδειξαν να απολαμβάνουν τη βραδιά τους.

Ο λόγος για την Εύη Φραγκάκη και τον αγαπημένο της Γιώργο Φιλόπουλο οι οποίοι πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν τη σχέση τους ή να παίζουν κρυφτό με τους φωτογραφικούς φακούς.

Η όμορφη δημοσιογράφος, πιο fit και πιο λαμπερή από ποτέ, στάθηκε στο πλευρό του επιχειρηματία συντρόφου της και πόζαρε για τα φωτογραφικά κλικ σε πολύ καλή διάθεση.

Η συγκεκριμένη βραδιά, ήταν βραδιά πρεμιέρας για τη συγκεκριμένη παράσταση και φυσικά σε αυτή έδωσαν το παρών πολλοί σημαντικοί ηθοποιοί και γενικότερα καλλιτέχνες της χώρας μας. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved