O φακός τσάκωσε γοητευτικό ηθοποιό σε βόλτα για ψώνια! Και πιάσαμε... λαβράκι γιατί δεν ήταν μόνος!
Gossip Cam

O φακός τσάκωσε γοητευτικό ηθοποιό σε βόλτα για ψώνια! Και πιάσαμε... λαβράκι γιατί δεν ήταν μόνος!

Ο γοητευτικός Έλληνας ηθοποιός, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, έχει καταφέρει να κρατά καλά κρυμμένη την προσωπική του ζωή! Όχι, όμως, πια! 

Γιατί ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να ψωνίζει, όμως δεν ήταν μόνος!

Μία πανέμορφη κοπέλα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, τον συνόδευε και μάλιστα έκαναν μαζί τη βόλτα και τα ψώνια τους. Μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά ήταν είδη σπιτιού, κάτι που δεν αποκλείεται να δίνει ως λεπτομέρεια περισσότερες πληροφορίες για τη σχέση των δύο!

Πάντως, ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν έχει αναφερθεί ποτέ στα προσωπικά του μέχρι σήμερα και προτιμά να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας μόνο μέσα από τη δουλειά του και όχι με λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Στη βόλτα του πάντως με τη νεαρή κοπέλα, έδειξε να απολαμβάνει τη κάθε του στιγμή μαζί της και είχε πολύ καλή διάθεση. Οι δυο τους, αφού έκαναν τα ψώνια τους, επιβιβάστηκαν στη μηχανή του ηθοποιού και αναχώρησαν, προφανώς επιστρέφοντας στο σπίτι.

Δείτε στην gallery για ποιον πρόκειται αλλά και τη γοητευτική συνοδό που βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved