Έλλη Στάη: Ραντεβού για καφέ με την καλύτερη παρέα! Ποιον συνάντησε στο Κολωνάκι; (photos)
Gossip Cam

Έλλη Στάη: Ραντεβού για καφέ με την καλύτερη παρέα! Ποιον συνάντησε στο Κολωνάκι; (photos)

Η Έλλη Στάη φέτος έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο τα πρωινά ώστε να απολαμβάνει τον καφέ της σε αγαπημένα της στέκια στο Κολωνάκι με καλή παρέα. 

Και ο φακός του gossip-tv.gr τσάκωσε τη Σιδηρά κυρία της ενημέρωσης με την καλύτερη παρέα αφού εθεάθη στο Κολωνάκι με το πιο αγαπημένο της πρόσωπο.

Η Έλλη Στάη η οποία, αν και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική της ζωή μερικές φορές δεν μπορεί να... ξεφύγει από τους φωτογραφικούς φακούς, ειδικά όταν κάνει εμφάνιση σε πολυσύχναστα μέρη όπως είναι η πλατεία Κολωνακίου.

Η δημοσιογράφος η οποία φέτος απέχει από την τηλεόραση, εθεάθη να περπατάει για να βρεθεί στο αγαπημένο της στέκι στην περιοχή όπου είχε ραντεβού με τον αγαπημένο της γιο.

Ο Μάρκος Κατσίμης, γιος που απέκτησε η Έλλη Στάη από τον γάμο της με τον Δημήτρη Κατσίμη είναι η μεγάλη της αδυναμία και το πιο αγαπημένο της πρόσωπο.

Ο 35χρονος γιος της είναι ο άνθρωπος που στέκεται συνεχώς στο πλάι της, όπως βέβαια κάνει και εκείνη μιας και μητέρα και γιος είναι πολύ δεμένοι.

Μαμά και γιος συναντήθηκαν σε καφέ της περιοχής και κάθισαν σε ένα τραπέζι για να απολαύσουν τον καφέ τους συζητώντας, απολαμβάνοντας συγχρόνως και την όμορφη φθινοπωρινή λιακάδα. Κάτι που φαίνεται πως κάνουν συχνά, όποτε βέβαια τα προγράμματά τους τούς επιτρέπουν.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery από τη συνάντηση μαμάς και γιου στο Κολωνάκι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved