Έρωτες, καυτά ενσταντανέ και χαλαρές στιγμές των σταρ μέσα από τον φακό των paparazzi μέσα στο 2019!
Gossip Cam

Έρωτες, καυτά ενσταντανέ και χαλαρές στιγμές των σταρ μέσα από τον φακό των paparazzi μέσα στο 2019!

Δεν λένε ότι μία φωτογραφία μερικές φορές ισούται με χίλιες λέξεις;

Τη χρονιά που μόλις έφυγε, οι paparazzi σε όλη την ελληνική επικράτεια έκαναν πολύ καλή δουλειά και μέσα από τα φωτογραφικά τους κλικ κατέγραψαν μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ελληνικής σόουμπιζ.

Νέους έρωτες με… αποδείξεις, καυτά φιλιά, φουσκωμένες κοιλίτσες από εγκυμονούσες που έκρυβαν το προηγούμενο διάστημα καλά το γλυκό τους μυστικό… Κοινώς… ντοκουμέντα που αιχμαλωτίστηκαν από τα φωτογραφικά κλικ των paparazzi της χώρας μας που καραδοκούν για να βγάλουν… λαβράκι.

Celebrities… το νου σας για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε!

Ας δούμε, λοιπόν, ένα προς ένα τα τοπ θέματα της χρονιάς που πέρασε όπως στοιχειοθετήθηκαν από τους Έλληνες paparazzi με… κλικ-ντοκουμέντα!

Παπαγεωργίου – Snik: Οι πρώτες φωτό του έρωτά τους ήταν... «καυτές»!

Τον περασμένο Νοέμβριο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik απαθανατίστηκαν σε πολύ τρυφερές στιγμές τους στο κέντρο της Αθήνας. Φιλιούνταν, αγκαλιάζονταν και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι ήταν εκεί για να καταγράψει αυτόν τον έρωτα! Δείτε τις.. καυτές τους φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz! «Καυτά» φιλιά στα μπουζούκια (Photos)

Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz και τόσο ερωτευμένο που δε διστάζει να ανταλλάξει καυτά φιλιά μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Εκείνος είναι μοντέλο με διεθνή αναγνώριση, έχει κάνει και δεκάδες τηλεοπτικά σποτ ενώ διατηρεί και το δικό του café.

Εκείνη είναι ραδιοφωνική παραγωγός, ασχολήθηκε με το αθλητικό ρεπορτάζ σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης, ενώ πριν από δυο περίπου τηλεοπτικές σεζόν την είδαμε σε ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιους πρόκειται.

Οι πρώτες φωτό της εγκύου -για δεύτερη φορά- Φλορίντας Πετρουτσέλι

Η είδηση ότι η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο σύζυγός της Άρης Γούτος περιμένουν το δεύτερο παιδί τους χαροποίησε τις οικογένειές τους αλλά και τους φίλους τους που γνωρίζουν πόσο πολύ ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Προπονούνται για... γονείς! Το μωρό που έκλεψε την καρδιά της Χριστίνας

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα σε βόλτα τους σε εμπορικό κέντρο αλλά ένα μωρό έκλεψε την παράσταση. Ποιο ήταν αυτό; Δείτε στην παρακάτω gallery:

O φακός τσάκωσε γοητευτικό ηθοποιό σε βόλτα για ψώνια! Και πιάσαμε... λαβράκι γιατί δεν ήταν μόνος!

Ο γοητευτικός Έλληνας ηθοποιός, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, έχει καταφέρει να κρατά καλά κρυμμένη την προσωπική του ζωή! Όχι, όμως, πια!

Γιατί ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να ψωνίζει, όμως δεν ήταν μόνος!

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Για πρώτη φορά… τα ερωτικά τους παιχνίδια μέσα στη θάλασσα (Photos)

Το πιο όμορφο οικογενειακό αλλά και ερωτικό της καλοκαίρι πέρασε φέτος η Ελένη Μενεγάκη.

Εκτός από την Άνδρα που είναι η σταθερή της βάση κάθε καλοκαίρι, η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε για μία μικρή ερωτική απόδραση με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο στη Μύκονο για να ξεφύγουν λίγο από τα τετριμμένα.

Απόλαυσαν λοιπόν τις διακοπές τους στο νησί των Ανέμων και εμείς τρυφερές τους στιγμές στη θάλασσα. Δείτε τους στην παρακάτω gallery:

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Οι... εναλλακτικές διακοπές του και το απίστευτο κορμί της γυναίκας του (photos)

Το καλοκαίρι που πέρασε ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου σε χαλαρές στιγμές τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, όχι όμως σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο αλλά σε σκηνή στην παραλία. Οι παπαρατσικές φωτογραφίες τους από το ξεχωριστό καλοκαίρι τους στην gallery που ακολουθεί:

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Χεράκι – χεράκι στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο τους

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τη Δευτέρα του Πάσχα, κάτω από άκρα μυστικότητα στη Κρήτη την περασμένη Άνοιξη.

Τόσο η κούκλα ηθοποιός όσο και ο γοητευτικός σεφ, δεν ήθελαν να διαρρεύσει τίποτα σχετικά με την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους και το κατάφεραν. Λίγες ημέρες μετά την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή, οι δυο τους έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους κρατώντας ο ένας τον άλλον τρυφερά από το χέρι.

Νίκος Καρβέλας: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο! Αγκαλιά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Και πάλι ερωτευμένος ο Νίκος Καρβέλας και η νέα του σύντροφος δεν είναι ξανθιά όμως είναι μια κούκλα.

Τρία ολόκληρα χρόνια μετά το χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια, γύρισε οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε αγκαλιά με τη νέα του σύντροφο να απολαμβάνει τη βόλτα του στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Για πρώτη φορά: Η Φωτεινή Δάρρα με τον σύζυγο και την κόρη της – Δεν φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει

Η Φωτεινή Δάρρα παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2018 τον Γιώργο Παπαχριστούδη, μια απόφαση που πήραν ετεροχρονισμένα, καθώς συμβίωναν και έχουν αποκτήσει ήδη μια κόρη, η οποία είναι έξι χρονών και δεν έχουμε δει ποτέ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε για πρώτη φορά την Φωτεινή Δάρρα με τον σύζυγο και την κόρη της. Ήταν σε διακοπές τους στη Ρόδο και οι paparazzi τούς απαθανάτισαν σε όμορφες στιγμές τους.

Δείτε τους στην παρακάτω gallery:

Σάκης Ρουβάς: Σε διακοπές στη Σχοινούσα με την Κάτια και τα παιδιά

Αγαπημένος προορισμός των celebrities το καλοκαίρι που πέρασε η Σχοινούσα την οποία ήθελαν να γνωρίσουν μιας και φημίζεται για τις δαντελένιες παραλίες της και τις ήσυχες διακοπές που προσφέρει.

Ανάμεσά τους και η οικογένεια Ρουβά που βρέθηκε στο όμορφο νησί για λίγες ημέρες ξεκούρασης και διαφυγής από την καθημερινότητα. Δείτε τους στην παρακάτω gallery...

Δείτε ποια «έπιασε» ο φακός στο λιμάνι της Πάρου-Σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Ήταν από τις ελάχιστες φορές, που την εντόπιζαν οι paparazzi, ειδικά σε καλοκαιρινές διακοπές της.

Πρόκειται για μια τραγουδίστρια που έχει χαράξει τη δική της πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Άνθρωπος χαμηλών τόνων που δεν απασχολεί παρά μόνο με τη δουλειά της. Βρέθηκε λοιπόν στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο και οι φωτογραφικοί φακοί των παπαράτσι ήταν εκεί για να την απαθανατίσει.

Δείτε στην gallery για ποια πρόκειται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved