X Factor: Δεν πάει ο νους σας ποιος φιναλίστ πήγε να δει live, πριν τον τελικό, τον Μάστορα! (pics)
Gossip Cam

X Factor: Δεν πάει ο νους σας ποιος φιναλίστ πήγε να δει live, πριν τον τελικό, τον Μάστορα! (pics)

X Factor: Στην τελική ευθεία λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του τάλεντ σόου, η αδρεναλίνη είναι στα ύψη και οι τρεις φιναλίστ, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις καλύτερες ερμηνείες τους προκειμένου να κερδίσουν την πολυπόθητη νίκη!

Άλλοι το έχουν ρίξει σε συνεχείς πρόβες, άλλοι δείχνουν να μην έχουν καθόλου άγχος και άλλοι απλά απολαμβάνουν τις στιγμές μέχρι τη μεγάλη βραδιά. Στους τελευταίους ανήκει ο «γόης» του X Factor, Δημήτρης Παπατσάκωνας ο οποίος, αν και μόλις 19 ετών έχει κάψει κοριτσίστικες καρδιές, ανάμεσά τους και εκείνη της κόρης του Γιώργου Θεοφάνους που δηλώνει μεγάλη φαν του.

Ο νεαρός τραγουδιστής βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο BOX όπου εμφανίζεται ο μέντοράς του Χρήστος Μάστορας προκειμένου να παίρνει… μαθήματα.

Ο νεαρός καλλιτέχνης ο οποίος θεωρείται φαβορί για τη μεγάλη νίκη και έχει να αναμετρηθεί με τον επίσης ταλαντούχο Γιάννη Γρόση -από την ομάδα του Μάστορα επίσης- και τους AC2 από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, έδειξε να απολαμβάνει τη βραδιά του στο μαγαζί ενώ παρακολούθησε με… ευλάβεια το πρόγραμμα του μέντορά του με τον οποίο έχουν αναπτύξει πολύ καλή σχέση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Δημήτρη Παπατσάκωνα από τη βραδινή έξοδό του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved