Ρουβάς-Ζυγούλη: Πιασμένοι χέρι-χέρι στους δρόμους της Αθήνας! (photos)
Gossip Cam

Ρουβάς-Ζυγούλη: Πιασμένοι χέρι-χέρι στους δρόμους της Αθήνας! (photos)

Ποιος είπε ότι ο γάμος ή ο χρόνος που περνάει σκοτώνει τον έρωτα; Πάντως στην περίπτωση του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει σημασία καθώς συνεχίζουν να απολαμβάνουν την ευτυχία τους!

Και δεν το λέμε εμείς αλλά έχουμε αποδείξεις τις παπαράτσι φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε με το ζευγάρι να απολαμβάνει τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας.

Η εντυπωσιακή καλλονή η οποία για ακόμα μία φορά έδωσε μαθήματα στυλ με την υπέροχη φούστα που φορούσε και το μοναδικό boho style που είχε κάνει, κρατούσε σφιχτά από το χέρι τον σύζυγό της που με τη σειρά του ήταν πολύ τρυφερός μαζί της.

Κοινώς, σαν να μην έχει περάσει ούτε μία ημέρα από εκείνο πρώτο άτυπο ραντεβού με τη μοίρα που τους ήθελε μαζί. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια, δεν έχει αλλάξει όμως τίποτα στη μεταξύ τους σχέση η οποία είναι γεμάτη έρωτα, τρυφερότητα και πολλή αγάπη. Αγάπη που φυσικά "φουντώνει" ακόμα περισσότερο με την ύπαρξη των τεσσάρων παιδιών τους, της Αναστασίας, του Αλέξανδρου, της Αριάδνης και του Απόλλωνα που αποτελούν την απόλυτη και αποκλειστική προτεραιότητα και για τους δύο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού από βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας πιασμένο χέρι-χέρι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved