Νίκος Καρβέλας: Τρυφερές αγκαλιές και φιλιά με τη νέα του σύντροφο, απολαμβάνοντας την Άννα Βίσση!
Gossip Cam

Νίκος Καρβέλας: Τρυφερές αγκαλιές και φιλιά με τη νέα του σύντροφο, απολαμβάνοντας την Άννα Βίσση!

Τρελά ερωτευμένος είναι εδώ και λίγο καιρό ο Νίκος Καρβέλας και η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά ακούει στο όνομα Έλενα Φερεντίνου

Στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου είδαμε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού και έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου αφού ήταν χαμογελαστοί και πολύ ευδιάθετοι.

Ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε μετά από καιρό τον Νίκο Καρβέλα ευτυχισμένο, μετά το διαζύγιό του από την Αννίτα Πάνια με την οποία έχει αποκτήσει το δεύτερο παιδί του, τον γιο του Ανδρέα στον οποίο έχει και μεγάλη αδυναμία.

Οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, κάτι που συνηθίζει ο Νίκος Καρβέλας αφού διατηερί άψογες σχέσεις με όλες τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, με πρώτη και καλύτερη την Άννα Βίσση.

Γι' αυτό και είχε την άνεση να βρεθεί πριν από μερικά βράδια στη μουσική σκηνή όπου εμφανίζεται η μεγάλη σταρ του ελληνικού τραγουδιού. Πρόκειται για την Έλενα Φερεντίνου για την οποία ο Νίκος Καρβέλας έγραψε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Δεν πάει καλά το παιδί».

Οι δυο τους ήταν συνεχώς αγκαλιασμένοι ενώ δεν σταμάτησαν να είναι τρυφεροί μεταξύ τους, κάτι που αποδείκνυε τον έρωτα που βιώνουν οι δυο τους.

Αρκεί να δείτε στην gallery τα φωτογραφικά τους ενσταντανέ για να διαπιστώσετε και εσείς ότι οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved