Έχετε δει τους γονείς του Δήμου Αναστασιάδη; Πήγαν να τον δουν και τον αποθέωσαν! (photos)
Gossip Cam

Έχετε δει τους γονείς του Δήμου Αναστασιάδη; Πήγαν να τον δουν και τον αποθέωσαν! (photos)

Πολύ δεμένος με τους γονείς του φαίνεται πως είναι ο Δήμος Αναστασιάδης ο οποίος έζησε μία μαγική βραδιά μαζί τους, όταν εκείνοι τον επισκέφτηκαν για να τον απολαύσουν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά. 

Ο τραγουδιστής ο οποίος εδώ και λίγους μήνες βιώνει τη μαγεία του να είναι μπαμπάς ενός χαριτωμένου αγοριού, καρπού του έρωτά του με την Τζένη Θεωνά, δείχνει να βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ανήκει σε ένα πολύ δυνατό σχήμα της νυχτερινής Αθήνας, αυτό στο οποίο ηγούνται ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Πάνος Κιάμος ενώ σε προσωπικό επίπεδο ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία με την ηθοποιό σύντροφό του και τον γιο τους ο οποίος έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά τους μετά την καθημερινότητα.

Αυτόματα και η ζωή των γονιών του Γιάννη και Ελευθερίας άλλαξε επίσης ριζικά αφού πλέον ως παππούδες κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διευκολύνουν τη ζωή του νέου ζευγαριού αλλά και να φροντίζουν, όποτε έχουν την ευκαρία τον μικρούλη.

Προσφάτως, ο κύριος Γιάννης και η κυρία Ελευθερία βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Δήμος Αναστασιάδης και τον καμάρωσαν στο πρόγραμμά του.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή εκείνος πλησίασε το τραπέζι τους και τους αφιέρωσε τις ερμηνείες του, με εκείνους να τον καμαρώνουν και να τον αποθεώνουν.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην παρακάτω gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved