Ευδοκία Ρουμελιώτη – Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!
Gossip Cam

Ευδοκία Ρουμελιώτη – Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Ευδοκία Ρουμελιώτη Νικηφόρος Χαραγκιώνης:  Φιλιά στη μέση του δρόμου για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης είναι ερωτευμένοι και δεν φοβούνται να το δείξουν!

Παρότι είναι δέκα χρόνια μαζί ο έρωτάς τους δεν έχει «ξεφουσκώσει».
Ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv τους εντόπισε σε βόλτα στην Κηφισιά και οι φωτογραφίες στάζουν μέλι!

Μετά από μια σχέση 2 χρόνων, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2012 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αεροπαγίτου. Τέσσερα χρόνια αργότερα βάφτισαν στην ίδια εκκλησία τον γιο τους στον οποίο έδωσαν δύο ονόματα: Βασίλης – Δημήτρης.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι μαμά τεσσάρων παιδιών. Ενός βιολογικού (του Βασίλη – Δημήτρη) ενός που υιοθέτησε και των δυο παιδιών του άντρα της από προηγούμενο γάμο. Η ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για τη σχέση που έχει ο βιολογικός γιο της με τα δύο αγόρια του επιχειρηματία από τον προηγούμενό του γάμο: «Αγαπιούνται πάρα πολύ. Τα παιδιά του Νικηφόρου είναι πραγματικά παιδιά μου. Δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου και νιώθω ότι έχω τρεις γιους και τους καμαρώνω πολύ. Είναι πολύ όμορφο που τα παιδιά αυτά αγκάλιασαν τον μικρό τους αδερφό».

Για το παιδί που αποφάσισαν να υιοθετήσουν η ηθοποιός αποκάλυψε ότι μπορεί να τον χάσουν: «Δεν έχει ολο­κληρωθεί ακόμη η υιοθεσία, είμαι ανάδοχη μητέρα. Οπότε όλο αυτό μπορεί να αλλά­ξει ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμ­βεί. Φυσικά και έχω πολύ θυμό.


Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved