Γιώργος Λιάγκας: Τρυφερές στιγμές με τους γιους του! (photos)
Gossip Cam

Γιώργος Λιάγκας: Τρυφερές στιγμές με τους γιους του! (photos)

Πέρα από πολύ επιτυχημένος παρουσιαστής και σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γιώργος Λιάγκας πρώτα και πάνω απ' όλα είναι ένας τρυφερός μπαμπάς για τους δύο γιους του. 

Μπορεί καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να μην έχει στη διάθεσή του τον χρόνο που θα ήθελε προκειμένου να τον αφιερώνει στον 9χρονο Γιάννη και τον 6χρονο Δημήτρη, όμως τα σαββατοκύριακα συνήθως τα αφιερώνει σε εκείνους προκειμένου να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο που δεν πέρασε μαζί του.

Μπαμπάς και γιοι συνηθίζουν τις ηλιόλουστες χειμωνιάτικες ημέρες να κάνουν βόλτες, να απολαμβάνουν ένα όμορφο γεύμα ή να καταφεύγουν σε διάφορες δραστηριότητες που αρέσουν και στους τρεις για να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε μπαμπά και γιους σε μία τέτοια βόλτα τους στη Γλυφάδα. Ντυμένοι casual και έτοιμοι να απολαύσουν την ημέρα μαζί, οι τρεις τους έδειξαν να χαίρονται τη βόλτα τους στην καρδιά των νοτίων προαστίων πριν καταλήξουν σε κάποιο αγαπημένο στέκι του παρουσιαστή στην περιοχή για φαγητό και χαλαρές στιγμές μαζί με τους γιους του.

Είναι οι στιγμές που ο ίδιος περιμένει πώς και πώς μιας και όπως ο ίδιος έχει τονίσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του, είναι η απόλυτη προτεραιότητά του.
Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη βόλτα τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved